Tuesday, December 16, 2008

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !






******








Χάσου Πλιάτσικα στο βάθος, δεν μπορώ να σε βλέπω άλλο...












NO COMMENTS
[Kαι με την αφορμή, link αναφοράς σε ένα απ' τα επικότερα ποστ της blogόσφαιρας]

Thursday, December 11, 2008

Πρώτος στόχος της αστυνομίας είναι...



...ο άνθρωπος!


(κι έχουνε καλό σημάδι οι άτιμοι...)






Tuesday, December 09, 2008

Sunday, December 07, 2008

Σαβ.06.12.2008 Μαύρη Μαγιονέζα live στο 8ball


Άκρως απολαυστική ήταν η χτεσινή συναυλιακή βραδιά για όσους βρεθήκαμε στο live-show των Μαύρη Μαγιονέζα στο 8ball. Εξίσου όμως απολαυστική (έστω υπό μορφή υποκατάστατου) ήταν η βραδιά και για αυτούς που αν και βρίσκονταν μακριά, συντόνισαν τον υπολογιστή τους με το site του συγκροτήματος και παρακολούθησαν την πρώτη τους συναυλία που μεταδόθηκε ζωντανά μέσω ίντερνετ.


Πέρα από την όποια όμως πρωτοποριακή και αρκούντως προσεγμένη παραγωγή, το σημαντικότερο και ευχάριστο είναι ότι αποδεικνύεται ότι οι Μαύρη Μαγιονέζα διανύουν μια από τις καλύτερες φάσεις της συναυλιακής αλλά και συνθετικής τους πορείας. Από τη μια φαίνεται ότι είναι από τα ελάχιστα, πια, συγκροτήματα που είναι ακόμη ικανά να ξεσηκώσουν το ολοένα και περισσότερο παθητικό ελληνικό κοινό και από την άλλη, μια και εχτές είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και μερικά νέα και ακυκλοφόρητα τραγούδια, το ότι καταφέρνουν να κρατούν πολύ καλά και το ροκ πάθος τους και την καυστικότητα αλλά κυρίως την έμπνευση στην τραγουδιστική γραφή τους.


Όσοι επιθυμούν περισσότερες εντυπώσεις αλλά και πολλά οπτικά πειστήρια από τo χτεσινό live των ΜΜ, ας επισκευτούν το blog της Πα.οι.δγια. για να διαβάσουν σχόλια και εντυπώσεις του Γιάννη Σημαντήρα, ο οποίος εκτός του ότι παρακολούθησε το live στο 8ball συμμετείχε σε αυτό (μπείτε και ανακαλύψτε πώς...) αλλά και στο blog της Leigh-Cheri η οποία με ίδιο με τον δικό μας ενθουσιασμό παρακολούθησε την συναυλία από το ίντερνετ στο Βέλγιο.