Saturday, June 24, 2006

Πανάκριβο το νερό!

Μα είναι δυνατόν να πληρώνουμε το νερό πιο ακριβό από τη βενζίνη; Το 1 λίτρο νερό να κάνει 1€ και η βενζίνη κάτι ψιλά (στα φτηνά πρατήρια τουλάχιστον) λιγότερο;

Ευτυχώς το υπουργείο Οικονομικών κατέθεσε ήδη νομοσχέδιο για τη διόρθωση αυτού του παράδοξου φαινομένου.

4 Comments:

Blogger AMF said...

Πληροφοριακα επι δραχμης το μπουκαλακι ειχε 50 δρχ.Τωρα ειχει 172,225.Επισης καποτε αμα εμπαινες σε ενα μαγαζι φαστ ωφουντ και ζητουσες ενα ποτηρακι νερο δου εδιναν .Τωρα σου δειχνουν τα εμφιαλωμενα.
Η χονδρικη τους παντως ειναι γυρω απο 6 μεχρι 8 λεπτα το μπουκαλακι,πληροφοριακα.

26 June, 2006 01:00

 
Anonymous Anonymous said...

Επίσης και τα Goody's διαθέτουν βρύση για free νερό, συνήθως δίπλα στο Salad Βar, όποτε τύχει να περνάω έξω από κάποιο μπουκάρω μέσα και ξαναγεμίζω το ποτηράκι μου όσες φορές θέλω ανενόχλητη...

Επαγγελματικό τζαμπατζιλίκι, ε; Αλλά τι λέω, εσύ αδερφέ έχεις πράξει πολύ χειρότερα :-)))

Θα τα πούμε, κατά πάσα πιθανότητα, την Πέμπτη στο Θανασολαϊβ, έτσι;

27 June, 2006 12:22

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Εγώ τζάμπα;! Μα για σε παρακαλώ...

Μια που αναφέρεις τις βρύσες των Goody's, μου δίνεις την ιδέα να πράξουμε έναν οδηγό της πόλης με τα σημεία που προσφέρουν δωρεάν νερό!
(Στα χνάρια ασούμε των φτηνών και λαϊκίστικων τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων -δηλαδή σχεδόν όλων- και διαφορων υπουργείων που για την καταπολεμήση της ακρίβειας πράττουν το Μέγα λειτούργημα για τον "απλό" πολίτη, να σημειώνουν τα πρατήρια με φτηνή βενζίνη, τους μπάγκους στις λαϊκές με φτηνά αγγούρια, το κυλικείο στην άλλη άκρη της πόλης που πουλά φτηνό καφέ κτλ)

Αλλά θα μου πεις τι να το κάνεις το δωρεάν νερό αφού υπάρχουν τόσες καντίνες και περίπτερα; Αυτό μάλλον θα πρέπει να σκέφτηκε και αυτός που έκανε την ανάπλαση στον περιβάλλοντα χώρο του Λευκού Πύργου. Πάει η μια βρύση που υπήρχε εκεί. Τώρα αν τρέχεις ή περπατάς στη παραλία και θες να δροσιστείς...λεπτομέρΓιες!
(Για να μη πούμε και για τις δημόσιες τουαλέτες. Να 'ναι πάλι καλά τα Goody's...)

Θανασολαϊβ; θα τα πούμε!

27 June, 2006 16:56

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Αχ, είχατε δεν είχατε με κάνατε και αλλάξαμε θέμα. Για τις αυξήσεις των καυσίμων ήθελα να πω αλλά καταλήξαμε να μιλάμε για το νερό! (Το νερό τι;..)

30 June, 2006 14:12

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home