Monday, July 10, 2006

Τέτοια αχαριστία κύριε Ζιζού;

Τόσα πρωτοσέλιδα, τόσες εγκωμιαστικές σελίδες, τόσα άρθρα αγιογραφίες, τόσοι πηχυαίοι τίτλοι ("Ενδοξο αντιο σε εναν μεγαλο παιχτη", "Ο μεγαλος Ζινταν αποχωρει με το κεφαλι ψηλα" κτλ) να είναι γραμμένα και έτοιμα προ πολλού και να περιμένουν για να δημοσιευτούν το σφύριγμα του διαιτητή και εσύ να τα καταστρέφεις όλα έτσι απλά την τελευταία στιγμή;

Άσε που έφερες και σε τέτοια αμηχανία τον καημένο τον Βερνίκο που δεν ήξερε πως να σε δικαιολογήσει ο άνθρωπος... Μόνο Άγιο που δεν σε είχε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Άντε τώρα να τους βάζεις να ξαναγράφουν από την αρχή.
Μα τόσο αχάριστος τελικά; Ντροπή σου!..

7 Comments:

Blogger hopkins said...

Είναι απλά άνθρωπος και όχι εξωγήινος όπως τον παρουσίαζαν... Και ελπίζω κάποια στιγμή να μάθουμε και τι του είπε αυτός ο αληταράς ο Ματεράτσι. Γιατί στάνταρ κάτι χοντρό θα του είπε!

10 July, 2006 02:07

 
Anonymous Anonymous said...

Είσαι ένα wannabe μαλακιστίρι politically correct δημοσιογραφίσκος του κώλου.

10 July, 2006 02:26

 
Anonymous Anonymous said...

Τ ο ίδιο σύστημα που τους κάνει όλους αυτούς Θεούς, το ίδιο τους κατεβάζει όποτε γουστάρει.
Στην πραγματικότητα, καθόλου δεν το ενδιαφέρει το πόσο καταπονούνται οι άνθρωποι αυτοί (γιατί περί ανθρώπων πρόκειται,γμτ!) τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά εξ αιτίας του.
Και με πολλαπλά κατάγματα, είναι ικανό να τους βάλει να παίξουν, αν έτσι γουστάρει και μετά να ζητάει και τα ρέστα για τη μειωμένη τους απόδοση. Το ίδιο και ψυχολογικά. Με άρθρα και δηλώσεις κι άλλες χίλιες δυο μπαρούφες, αυξάνει και το πάθος και τη μανία τους για τη νίκη, τη δόξα και, βέβαια, το χρήμα, σε τέτοιο βαθμό, που τους αλλοτριώνει εντελώς. Πού ψυχραιμία για τον Ζιντάν εκείνη τη στιγμή και μετά από "φούσκωμα" του μυαλού τόσων ημερών που προηγήθηκε! "Νικητής είναι μόνο ο πρώτος!" ...

Παίρνοντας όμως ως δεδομένο ότι η κατάσταση έτσι είναι κι ότι, στο κάτω κάτω, αυτοί θα μοιραστούν τα εκατομμύρια κι όχι εγώ, τολμώ να πω πως το ευχαριστήθηκα! Θυμάμαι ακόμα κάτι δηλώσεις του...Ζιζού όταν είχε πάρει η Ελλάδα το Euro. Τότε, που, αν θυμάστε, η δική μας φτωχή "άμυνα" τον είχε εξαφανίσει! Ας πάει σπίτι του τώρα λοιπόν και χωρίς Παγκόσμιο στην τσέπη. Ας καταλάβει ότι μπορεί κι αυτός να χάνει.
Και στην τελική, τόσα χρόνια ποδοσφαιριστής είναι. Τους κανόνες του παιχνιδιού τους ξέρει. Ξέρει και τις ποινές και όλα. Γι` αυτό πληρώνεται και μάλιστα χοντρά. Ας ήτανε πιο επαγγελματίας.

Άντε και πολύ ασχολήθηκα, πρωί πρωί!
Αντίο Ζιντάν!

10 July, 2006 09:14

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Hopkins και Φένια συμφωνώ μαζί σας, όμως το θέμα μου είναι αλλού.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αυτή η ενέργεια του, για την οποία δεν δίνω δεκάρα να μάθω γιατί την έκανε, (αλλά που όταν έγινε όμως μέχρι που πανηγύριζα!), την γούσταρα τόσο γιατί πέρα από το ότι έδωσε ένα κάποιο ενδιαφέρον σε έναν αδιάφορο τελικό, έφερε σε τέτοια αμηχανία όλους του δημιοσιογράφους που τους γύρισαν μπούμερανγκ όλα τους τα σιχαμένα στερεότυπα και μάλιστα από τον ίδιο τους τον ήρωα.

Μάλιστα για λίγο που άκουσα την αναμετόδοση από το ραδιόφωνο οι εκφωνητές έφτασαν να λένε και ότι θα πρέπει οι Γάλλοι να του φτιάξουν άγαλμα σε κεντρική πλατεία του Παρισιού. Έλεος!

Κλέισαν' τα στόματά τους με τον καλύτερο τρόπο! Άμεσο παράδειγμα ο Βερνίκος. (Συνεχίζω να λέω πως δεν με νοιάζει γιατί το έκανε.)

Φίλε Ανώνυμε να 'σαι καλά, ανεβαίνουν -επιτέλους!..- οι τόνοι στο blog μου!
Άλλη φορά όμως θα σημειώνω κάτω από κάθε κείμενό μου και το ύφος αυτού: "Ειρωνικά", "Κωμικά", "Δραματικά" για να καταλαβαίνεις και εσύ τι γράφω...

10 July, 2006 10:19

 
Blogger Leigh-Cheri said...

Αυτό λέω κι εγώ.
Κι οι δημοσιογράφοι μέρος αυτού του συστήματος που περιγράφω είναι και μάλιστα ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑΚΟΤΑΤΟ!

Αλλά δε νομίζω πως θα τους πτοήσει το χθεσινό "παράπτωμα" του ήρωά τους. Δυστυχώς!

Φένια

10 July, 2006 12:08

 
Blogger AMF said...

Νασο σου παραθετω απαντηση σε αυτο που εγραψε η φενια στο μπλογκ μου

{
Ο Ματερατσι κλασικος ιταλος εδρασε θρασυδειλα.Ειναι ιδιον του ιταλικου εθνους η θρασυδειλια.Δεν εχουν να επιδειξουν και πολλα πραγματα.Ακομα και στον Β Π.Π. μονο τους αιθιοπες κερδισαν και στα δυσκολα προδωσαν τον συμαχο τους Χιτλερ.Να αναφερω και το Αλβανικο επος η` την μοναδικη στα χρονικα παραδοση Στρατου(του ιταλικου) σε ανταρτες(ΕΑΜ_ΕΛΛΑΣ).Επισης οταν σε ενα κρατος υπαρχει ντεφακτο ως παραγοντας μια εγκληματικη οργανωση που δρα θρασυδειλα με δολοφονιες και τραμπουκισμους και ενα κρατος την εχει συμαχο ,δειχνει και την ιδιοσυγκρασια του λαου.Να μην πω το οτι εναν απο τους μεγαλυτερους φιλοσοφους και στοχαστες των τελευταιων ετων τον εχουν υποδικο(Τονι Νεγκρι).
Οι Ιταλοι λοιπον παιζουν ποδοσφαιρο με φιλοσοφια χαντμπολ,δηλαδη κατατροφη και μονο καταστροφη.Αμυνα και παλι αμυνα.Αλλα η επιθεση δειχνει εξυπναδα.Η αμυνα και μονο δειχνει φοβο και δουλοπρεπεια.
Επισης ο Ματερατσι ρατσιστης και χυδαιος δε σεβαστηκε εναν καλιτεχνη,ξυλοκοπος καθοτι ο ιδιος,εναν ανθρωπο που ψηφιστηκε ως ο κορυφαιος παικτης της Ευρωπης τα τελευταια 50 χρονια.Του εβρισε την καταγωγη και τα παιδια.Αλλα επειδη καλιτεχνης μεν,χλεχλες οχι ο Ζινεντιν Γιασαρ Ζινταν που και μουσουλμανος και Αλγερινος δηλωνει επραξε το σωστο.Αν η ΦΙΦΑ ειναι δικαιη θα πρεπει να τιμωρησει και τον μακαρονα πουστρακο για αυτα που πεταξε.Απο σεβασμο και μονο σε εναν μεγαλο ποδοσφαιριστη.
Α να μην ξεχναμε οτι τα Ιταλακια τα πρωτα 2 Μουντιαλ τα πηραν ελεω φασισμου!!!}

12 July, 2006 23:49

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Ορίστε και η πολιτική ανάλυση!
Respect στον igopogo.

16 July, 2006 03:51

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home