Sunday, July 16, 2006

Τα Μωρά στη Φωτιά στο Θέατρο Συκεών

Τετάρτη 19 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών συναυλιακό ραντεβού με τα Μωρά στη Φωτιά.

Η
συναυλία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και είναι η πρώτη μετά από πολύ καιρό που τα Μωρά εμφανίζονται σε μια αποκλειστικά δική τους συναυλία σε ανοιχτό χώρο στη Θεσσαλονίκη (αν εξαιρέσουμε τα φεστιβάλ) και επίσης το γεγονός ότι η σύνθεση του συγκροτήματος θα αποτελείται και από νέα μέλη-έκλπηξη. Κυρίως όμως είναι το γεγονός ότι η συναυλία θα ηχογραφηθεί και θα βιντοσκοπηθεί με σκοπό την κυκλοφορία του πρώτου live άλμπουμ των Μωρών στη Φωτιά από τη Baby records στα μέσα του ερχόμενου χειμώνα.

Πληροφορίες από πρώτο χέρι -και κυρίως στόμα- για την συναυλία και τα νέα μέλη του συγκροτήματος θα έχουμε την χαρά και την τιμή να ακούσουμε το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουλίου 2006 από τις 21:05 -22:00 από τον ίδΓιο τον Στέλιο Σαλβαδόρ Παπαϊωάννου στην συνέντευξη που θα παραχωρήσει (έτσι δεν πράτουμε στους γηραιότερος;..) στον Γιάννη Σημαντήρα και στην ημιεκzombie του 102 fm της ΕΡΤ3 'Δγιαμάντγια'.

Να πούμε επίσης για όπΧοιον ενδιαφέρεται να ακούσει την συνέντευξη -και γενικότερα το ακατΑνόμαστο ραδΓιοφΟνικό υποπροϊόν που ονομάζεται ΔΓιαμάντΓια- ότι υπάρχει η δυνατό'ητα ακρόασης και μέσω της δγιαδιχτύου.


(Ο Στέλιος Σαλβαδόρ βάζει φωτιά στη Φεστιβαλάρδα.)
(φωτο: Νάσος Αβδαρμάνης)

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ΜΓια θερμή (φλογιΖμένη μάλλον) παράκληση προς το Σαλβαδόρ: Να μην αρχίσει τα πολύ καυτά τραγούδΓια από το πρώτο ημίωρο (έλεος...) όπως είχε πράξει στο πρόσφατο λάιβ τους στο Ξυλουργείο. Το "Κάτω στην πόλη" είχε παίξει τρίτο ή τέταρτο!

Μα να αρχίζει τόσο νωρίς το άγριο ξύλο, και να δΓιαρκεί ως το τέλος της συναυλίας; Δεν αντέχουμε, βρε αδελφέ, χρειαζόμαστε και λίγη προθέρμανση! Είμαι και άρρωστη.

Τα λέμε αύριο, αδελφούλη, φιλιά.

18 July, 2006 14:19

 
Anonymous Anonymous said...

Ήθελα πολύ να πάω εκεί..Σε ζηλεύω ειλικρινά..

31 August, 2006 12:22

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Ήταν πολύ ωραία η συναυλία, αν και την απολαύσαμε λίγοι (και ...εκλεκτοί;)

Σχόλια, φωτογραφίες και ημιανταπόκρισεις από τη βραδΓιά θα βρείς (αν δεν τις έχεις ήδη δει) στο official blog της ΠΑ.ΟΙ.ΔΓΙΑ. και στο blog Ανήσυχες Μέρες

Τα λέμε στην επόμενη των Μωρών!

04 September, 2006 17:01

 
Anonymous Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read easy planning resources info retirement site Ativan abuse risk chinchila coats oriflame emergency face lift night recovery treatment http://www.guttermountroofracks.info/Kenneth_cole_pea_coats.html List companies call centers sample financial statement audit planning memo Article+about+financial+planning+through+unit+trust Roof rack saris Insurance house uk Diabetic exchange list software laser tattoo removal coats arms family name orgins Marx toys catalog

01 March, 2007 08:18

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home