Friday, September 29, 2006

"Ο Γαργαληστής" του Δημήτρη Μπασλάμ στον Ιανό και στα Διαμάντια

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην Αριστοτέλους θα παρουσιαστεί ζωντανά η μουσική αφήγηση του -πολύ ωραίου- παραμυθιού του Δημήτρη Μπασλάμ "Ο Γαργαληστής". Ο Γαργαληστής (εκδόσεις ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ) αποτελείται από ένα πολύ όμορφο βιβλίο και από ένα cd, το οποίο ακούγεται πάρα πολύ ευχάριστα από τον όλες τις ηλικίες και στο οποίο συμμετέχουν αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες (Γιάννης Αγγελάκας, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Καφετζόπουλος...) . Τα τραγούδια και τα κείμενα είναι του Δημήτρη Μπασλάμ (γνωστός μπασίστας ο οποίος συμμετέχει σε πολλά μουσικά σχήματα) και συνοδεύονται από την όμορφη και καλαίσθητη εικονογράφηση της Βίκτωρας Μοσχόπουλου.

Στην εκδήλωση θα παίζουν επίσης και οι μουσικοί:
Φώτης Σιώτας, Δημήτρης Μυστακίδης, Χρήστος Παπάς.


Επίσης αύριο το βράδυ Παρασκευή, στις 21:05-22:00 ο Δημήτρης Μπασλάμ θα είναι φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Διαμάντια" του Γιάννη Σημαντήρα στον 102 fm. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ακούσει την συνέντευξη, υπάρχει η δυνατότητα να το κάνει και μέσω διαδικτύου στην σελίδα της ΕΡΤ3, κλικάροντας στην επιλογή του 102 Fm.

Ο Δημήτρης Μπασλάμ και ο Γιάννης-Γαργαληστής-Αγγελάκας στο Θέατρο Δάσους το καλοκαίρι 2004 σε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και των Λαικεδέλικα.Φωτο:Νάσος Αβδαρμάνης

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home