Thursday, October 12, 2006

Αγγελάκας+Επισκέπτες στην Αποθήκη του Μύλου 07/09/06

Κατασκοπευτικό κλιμάκιο της ΠαγκόΖμιας ΟικογένΙας ΔΓιαμαντΓιών το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2006 παρευρέθηκε στην συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και των Επισκεπτών στην Αποθήκη του Μύλου. Στο official blog της ΠΑ.ΟΙ.ΔΓΙΑ. δημοσιεύονται οι μυστικές αναφορές οι οποίες συντάχτηκαν από τους αδερφούς Χριστίνα Χάσου και Mouxlaloulouda. Την φωτογραφική τεκμηρίωση ανέλαβε η ημιταπεινό'ητά μου.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Aggelakas & Episkeptes kanoyn trela live.. Kataplhktikoi!

12 October, 2006 13:41

 
Blogger mystery falls down said...

Αν και τα τραγούδια που διαθέτουν είναι λίγα για να δικαιολογούνται οι τόσο συχνές εμφανίσεις τους κάθε τους live είναι απολαυστικό (όπως δηλαδή και οι φωτογραφίες του Νάσου).

12 October, 2006 20:51

 
Blogger Zpi said...

Α ρε μπαγασαδερφέ τη δικαιολόγησες τη φήμη σου... Πολύ πράμα ρε παιδάκι μου... Με αναλογική φωτογραφική φαντάζομαι θα ξόδευες γύρω στα 5 36ρια έτσι;
Εύγε νέε μου αύριο θα παιδευτώ με το βιντεάκι. Θέλει λίγο δουλειά τελικά

Cyaaa

14 October, 2006 03:19

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Justelene συμφωνώ απόλυτα. Είναι η τρίτη φορά που τους βλέπω, έχει περάσει μάλιστα μια βδομάδα από το live τους αλλά ακόμη -και δεν είναι υπερβολή αυτό- ζω στο ρυθμό της συναυλίας!..

Αδερφέ Mouxlaloulouda τα κολακευτικά σου λόγια είναι χαρά για 'μενα. Αλλά και η δική σου περιγραφή της συναυλίας αποτύπωνει με τον καλύτερο τρόπο αυτό σε κάνει να νιώθεις ένα τέτοιο live. Και σε άλλα!..

Μπαγασαδερφέ για πΓοια φήμη λες;..

Πάντως το ζήτημα που ανοίγεις σχετικά με την ψηφιακή και την αναλογική φωτογραφία είναι πολύ μεγάλο και χωρά πολύ συζήτηση. Κάποια στιγμή θέλω να βγάλω ένα post για αυτό. (Δεν το υπόσχομαι όμως γιατί από ότι φαίνεται δεν κρατάω τέτοιες υποσχέσεις...)

Το σίγουρο είναι ότι με την αναλογική κάνεις λιγότερες λήψεις αλλά πιο συγκρατημένες (και αυτό από μια πλευρά είναι και καλό).
Το μόνο που μπορώ να πω -με αφορμή το σχόλιο σου- είναι πως η ποσότητα των "καλών" φωτογραφίων δεν έχει να κάνει με την ποσότητα των λήψεων. Η εντύπωση -που και εγώ είχα κάποτε- ότι αν τραβάς πολλές φωτογραφίες κάποια από αυτές θα σου "κάτσει", δεν ευσταθεί καθόλου. Πρέπει να είναι αρκετά "συνειδητοποιημένες" οι λήψεις σου.

Πάντως εκτός από τις συνηθισμένες αναμνηστικές φωτογραφίες και αυτές στις συναυλίες, χαίρομαι που ακόμη παραμένω αρκετά, ως εντελώς, "πιστός" στο φιλμ.

14 October, 2006 18:23

 
Blogger Zpi said...

Θα περιμένουμε με αγωνία λοιπόν και θα ρίχνουμε καθημερινώς ματχιές στο μπογκ σας με ελπίδα ότι θα ξεβαρεθείτε και θα ανεβάσετε το σχετικό ποστ ;-)

Οι δικές μου λήψεις είναι ημι-συνειδητοποιημένες (προς το καθόλου), γι αυτό και ελπίζω στην τυχερή λήψη. Κατανοώ βεβαίως και συμφωνώ με τα σχόλια σας. Πως θα μπορούσα να διαφωνήσω άλλωστε με τη γνώμη ενός φωτογράφου του δικόυς σας βελινεκουςκούς.

Θα κλείσω με την ελπίδα πως οι έπαινοι και τα γλυψίματά μου θα αποφέρουν στο μέλλον ένα νεο σετ μαθημάτων...

Είστε ο καλύτερος {ever}!

14 October, 2006 18:57

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Αγαπητέ αδερφέ;.. Τι έκπληξη είναι αυτή μου πράττετε; Ξαναπχιάσατε τον πληθυντικό στην μεταξύ μας συνομιλία μετά από τόσο καιρό; Μα τι μου θυμίζετε τώρα! Να ξέρατε μόνο πόσο πίσω με πηγαίνετε... Πως να ξεχάσω την επίσημη μας αλληλογραφία, τότε που όλες οι συνομιλίες μεταξύ μας ήταν γραμμενες αυστηρά στον πληθυντικό, τότε που ένας σέβονταν τον άλλο, όχι σαν τώρα ασούμε, που μας έφαγε ο ενικός και η οικειό'ητα... Αχ, αλλάζουν οι καιροί μισαδερφέ...

Δεν προσπερνώ τα γλυψίματα σας, αλλά μετά από αυτόν τον πληθυντικό σας, είναι απλώς περριτά.
Ζητήστε μου ότι θέλετε...

15 October, 2006 03:56

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home