Tuesday, November 21, 2006

Golfw! (χωρίς την χορηγία της VW...)

Και μέσα στον κινηματογραφικό και πολιτιστικό οργασμό των τελευταίων ημερών στην πόλη, μια εκλπηκτική θεατρική παράσταση (ξανά)περνά από την Θεσσαλονίκη για λίγες ημέρες.
Η κωμική, ανατρεπτική, μουσική, παραδοσιακή, καρτουνίστικη, λυρική, βουκολική, καραγκιοζική και πολλά ακόμη... Golfw! στο θέατρο Αμαλία.
Ακόμη σήμερα και αύριο. (εισ: 15 ευρώ κανονικό, 10 φοιτητικό).

Περισσότερα στο blog της Leigh-Cheri.
Αξίζει να αφήσετε για λίγο το φεστιβάλ και να προλάβετε να την δείτε!

20 Comments:

Blogger enteka said...

(poly xairomai giati prokeitai na to do)
:)

21 November, 2006 22:55

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Να το δεις φίλε enteka, αξίζει. Είναι πάρα πολύ καλό!
Μπράβο τους για το αποτέλεσμα και την πολύ φρέσκια εκδοχή του έργου!

Φυσικά θα περιμένουμε και εντυπώσεις ε;..
;-)

22 November, 2006 03:11

 
Anonymous Anonymous said...

δΓιαμάντι μου! μην ξεχάσεις τη συναυλία της Juliette!!!
πλησιάζει κι είπα να στη θυμήσω.
:P

22 November, 2006 20:51

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Γεια σου mpizelw μου!
Εφκαρίστο (ξέρεις είναι το αδαμαντικό ευχαριστώ αυτό) για την υπενθύμιση! Το θυμάμαι αλλά επλίζω να μην μπερδέψω ξανά τις μέρες...

Ελπίζω δγιαμαντοmpizeloula να ισχύει ακόμη η υπόσχεση για τα σοκολατάκια, ε;
Μετά το φεστιβάλ που θα γράψω το ποστ σχετικά με τις -όχι λίγες...- περιπτώσεις που έχω μπερδέψεις τις μέρες (-Tertulianε αφού είσαι αφερέγγυος, γιατί όλο δίνεις υποσχέσεις;...) να ξέρεις ότι θα τα περιμένω!..

Και ένα τελευταίο.
Σήμερα στον 958 00:05-01:00 σας παρακαλώ μην ακούσετε ΔΓιαμάντΓια. Να, επειδή θα δώσει προσκλήσεις για Juliette, να έχουμε περισσότερες περιπτώσεις να κερδίσουμε καμχιά!..
;-)

23 November, 2006 16:39

 
Anonymous Anonymous said...

:P
:P
:P
:P
ολόκληρο κουτί με σοκολατάκια αθεόφοβε σου έχω τάξει κι εσύ μας αποτρέπεις την ακρόαση για να σου μείνουν εισιτήρια????
LOOOOOL!!!!

ααα! και πού'σαι? για να φτάσουν τα σοκολατάκια (αφού εννοείται ότι θα γράψεις το ποστ των μπερδεψοημερών και θα μου ξεχειλώσει το σαγόνι από τα γέλια αλλιώς εδώ θα μείνουν να βγάλουν μούχλα!), πρέπει να αποστείλεις στο μπιζελομέιλ τη διεύθυνση του νασόσπιτου ή της στέγης κάτω από την οποία θέλεις να φτάσουν ασφαλή.
εμπρός κουνήσου!
και πρόσεξε τα δΓιαμαντοματάκια σου από τα κουνήματα της Juliette...
πολύ εφαρμοστά φοράει.
;)

24 November, 2006 13:45

 
Blogger Zpi said...

Τι έγινε ρε παιδιά; Ακουσα κάτι για σοκολατάκια;

25 November, 2006 03:19

 
Anonymous Anonymous said...

Εσύ να μη μιλάς γιατί ολόκληρη σοκολατίνα τούρτα πήραμε για σένα και δεν ήρθες!

Και τώρα έχεις εξαφανιστεί κι από πάνω. Είδες τι ζημιά κάνει ένα κινητό;

Άστα mpizelw, αυτούς δεν είναι να τους δίνεις θάρρος...

25 November, 2006 10:00

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Άσε, άσε Mpizelw μου...
Tζάμπα η παράκληση. Δεν την άκουσε ο κόΖμος και τελικά άλλοι πήραν τις προσκλήσεις.
Πλήρωνε τώρα Tertuliano...

Αλλά βρε δγιαμαντοαδερφούλα μου ακόμη δεν έμαθες ότι το νασόσπιτο έχει ρόδες; (ξέρεις εσύ...)
Μήπως ο αριθμός κυκλοφορίας σου κάνει;

Τελοσπάντων, θα τα βρούμε με την διεύθυνση, μην ανησυχείς. (Μπορείς επίσης να μου τα στείλεις και σε κάποιο φανάρι καμΓιάς διασταύρωσης...)

Για να σε ενημερώνω επίσης και για τον Ζπάη (για να μην τρομάζεις), μάθε ότι είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος σοκολατοαντίκτιντ.
Να φανταστείς ότι μόλις ακούει την λέξη "σοκολάτα" και παράγωγα αυτής, στέκεται σαν υπνωτιζμένος -όπως όταν ο Homer των Simpsons βλέπει ντόνατς- και λέει:
"Μμμμμ, σοκολατάκια..."

Μέχρι που καμιά φορά, επειδή είναι και καλομαθημένος ο άτιμος, όταν μας την ζπάει -κυρίως γιατί παντού μπαίνει τζάμπα...- και του λέμε:" Βρε άντε να χαθείς παλιοσοκολατόπαιδο" αυτός αντί να μας απαντήσει κάτι θυμωμένα, γυρίζει και μας λέει αποχαυνωμένα:
"Μμμμ, παλιοσοκολατόπαιδο..."

Juliete (με ένα "t" κατά το Morrisey) σου ερχόμαστε!!!
(εδώ επιβάλλετε η κατάχρηση θαυμαστικών).

25 November, 2006 20:01

 
Anonymous Anonymous said...

έχω την εντύπωση ότι μόνο η leigh-cheri θα τα λάβει τα σοκολατάκια-άσε που με τροφοδοτεί μέσω των σχολίων με πληροφορίες!
:D
χαχαααα! τα θες και σε καμΓιά διασταύρωση τερτούλ? εεε, σε καμΓιά θα τα πάρεις! γιατί στα φανάρια θα τα φάει το πεινασμένο πακιστάνι boy κι εσύ με τις ρόδες σου θα τσουλάς ψάχνοντάς τα.
μήπως να στα στείλω virtual? θα γλυτώσεις και τις θερμίδες και ο zpi μπορεί να μην υπνωτιΖτεί τόσο πολύ (ολόκληρη σοκολατίνα και δε πήγε...σνιφ και κλαψ και λυγμ!).
:P
καλή σας εβδομάδα!

27 November, 2006 08:20

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Φυσικά αστειεύομαι Mpizelw μου! Εννοείται ότι θα σου στείλω τη διεύθυνση από το νασόσπιτο.

Τι δΓιαματοαδερφούλα, με έχεις για χαζό να χάσω βρε τα σοκολατάκια;
;-)

Πρέπει πάντως να σου πω ότι στην συναυλία της Juliette όπου παρευρέθηκε σχεδόν σύσσωμη η Κεντρική Επιτροπή της Αδαμαντικής ΟικογένΙας, σχεδόν όλα τα μέλη εξέφρασαν τον άκρατο θαυμαΖμό τους για την εντυπωσιακάκα γΛήγορή σου προσαρμογή στις αδαμαντικές αρχές.
Άκσιο δΓιαμάντι και αδερφή είσαι Mpizelw μου εσύ!

ΥΓ: Και μην ξενιόμαστε, το Δεκέμβρη στην Πάτρα ε;

28 November, 2006 04:55

 
Anonymous Anonymous said...

δΓιαμάντι μου έξυπνο: αν η Κ.Επ.Α.Ο αποτελείται από αρσενικά και αυτό το σκεφτήκατε μπροστά στις κινήσεις της "θεέ μου πολλή ζέστη έχει, ας μην φορέσω και πολλά" Juliette, υποθέτω ότι και σουαχίλι να έγραφα, πάλι με άκρατο-ασυγκράτητο ενθουΖιασμό θα εκφράζατε την προσαρμοστικότητά μου στην Αδαμανταϊκή!
χαχαχααααα!

ελπίζω ο Σαραμάγκου να μην είναι στις 15/12.
αααα! αν τα καταφέρω να έρθω, ευκαιρία να στα δώσω με τα χεράκια μου τα σοκολατάκια κι άσε το νασό-ροδό-σπιτο να τσουλήσει κατά βούληση.
έτσι όμως ο zpi δεν θα φάει τίποτα...

φυσικά, όλα αΦτά ΜΟΝΟ αν κάνεις το ρημαδοπόστ της μπερδεψοημερίασης που σε διακρίνει.
:)

28 November, 2006 09:32

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Κι όμως, κι όμως mpizelw, η Κ.Επ.Αδ.Οικ. αποτελείται κυρίως από θηλυκά τα οποία μάλιστα ήταν κυρίως αυτά που εξέφρασαν τον θαυμαΖμό τους για εσένα.

Και για να μην φανώ ότι προσπαθώ να καλύψω τα αρσενικά της οικογένΙας και να συγκαλύψω τον τρόπο σκέψη αυτών, καλούνται οι αξιότιμες αδερφές Χριστίνα Χ. (η οποία ξεκίνησε μάλιστα τα εγκωμιαστικά σχόλια θαυμαΖμού για την εντυπωσιακή προσαρμοστικότητά σου στην Αδαμαντική), η αδερφή Δανάη Μ., η Φένια Γ. και η Ντινιώ Μ. να επιβεβαιώσουν το ορθό των λόγων μου!..
(Ο Γιάννης Σημαντήρας ο οποίος αν και συμφώνησε κι αυτός με τα υπόλοιπα θηλυκά μέλη και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα -όχι μόνο το βράδυ του Σαββάτου- δεν καλείται να επιβεβαιώσει τα λόγια μου λόγω της αρσενικής του φύσης αλλά κυρίως γιατί εκείνη την ώρα είχε ακόμη στο μυαλό του την "θεέ μου πολλή ζέστη έχει, ας μην φορέσω και πολλά" Juliette)

Ο Σαραμάγκου στην Πάτρα θα είναι στις 19 του Δεκέμβρη. Έχουμε ακόμη λίγο καιρό ως τότε, αλλά παίρνω να ρωτήσω για εισιτήρια αλλά το σηκώνει κανείς ποτέ;..

Πολλές Καλησπέρες!

28 November, 2006 23:24

 
Anonymous Anonymous said...

Ένα έχω να πω:
Mpizelw πρέπει να την ήξερες από πριν τη διάλεκτο αλλά παριστάνεις ότι μόλις τώρα τη μαθαίνεις για να μας καταπλήξεις, έτσι δεν είναι? Δεν εξηγείται αλλιώς.

Μια μικρή παρένθεση (1): η γνώμη της Σημαντήρως δεν πΧιάνεται γιατί αυτός δε δΓιαφωνεί με τίποτα που είναι γένους θηλυκού.

Μια μικρή παρένθεση (2): ειδικά από τον Tertuliano δεν υπάρχει περίπτωση προσπάθειας συγκάληψης κανενός, εκτός φυσικά αν παρεμβάλλονται σοκολατοειδούς φύσεως αντικείμενα.

Μια μικρή παρένθεση (3): Δεν είναι μόνο ο Tertuliano και ο Zpi choco addicts' είμαστε πολλοί! Αν έρθεις Θεσσαλονίκη και μας γνωρίσεις όλους μαζί, θα μπεις σε μεγάλα (και σοκολατερά μιαμ, μιαμ, σλουρπ, γκλουπ) έξοδα!

Δανάη Μ.

29 November, 2006 12:29

 
Anonymous Anonymous said...

Mpizelw,ε όχι και μόνο από αρενικά!(για την δγιαμαντοοικογένεια μιλάω).Εντάξει ασούμε,τα δγιαμαντοκορίτσχια δεν χάσαμε και τόσο τα λογικά μας μπροστά στην Τζουλιέτ και εκφράσαμε τον θαυμαζμό μας για την δγιαμαντοπροσαρμοτικότητά σου!!!Πάρε ακόμη ένα μπράβο από χείλη που φορούν lip-gloss.Τί,θες και μάρκα?

29 November, 2006 18:21

 
Anonymous Anonymous said...

χιχιχιιιι! μπιζέλω προκαλεί απανωτά επιφωνήματα θαΒμασμού, καβαλάει το καλάμι της και καλαμοδηγεί προς Θεσσαλονίκη μεριά, έτοιμη να βουτήξει σε σοκολατένιες αμαρτίες μετά της Οικογενείας των δΓιαμαντολίθων.
:D
επειδή τα καλάμια, ως γνωστόν, δεν διαθέτουν πορτ-μπαγκάζ, θα πρέπει να ικανοπΧοιήσετε τον εθισμό σας με μικρό κουτί (βλ. παρένθεση 3 και προσθέστε και το "γκουπ" λόγω εξόδων...).

αδελφοδΓιαμαντούλες μου, την γλώσσα δεν θυμάμαι να την μιλούσα παλαιόθεν αλλά έχω υψηλό δείκτη προσαρμοστικότητας όπως πολύ σωστά μάντεψε η ντινιώ!
:P

παρένθεση 1:
LOL!

παρένθεση 2:
υποθέτω ότι όταν πρόκειται για σοκολατοαντικείμενα, ο πολυαγαπητός μας τερτούλ δεν δύναται να ξεχάσει τη μέρα που καταναλώνονται.
εεεε? σωστά?
και ως άνθρωπος-αντίγραφο, φέρνει μαζί και το αντίγραφό του να το γλυκάνει.
χαχαχαχααααα!!!!

όσο για το lip gloss, αν κι εσείς κι εγώ χάναμε τα λογικά μας στη θέα της juliette, μάλλον δεν θα μας χρειαζόταν η μάρκα του gloss αλλά κάνα φιλάκι φορώντας το.
LOL!
οπότε παίρνω το γυαλιστερό μου μπράβο (τα συχαρίκια καλέ! όχι τη "ντουλάπα") και σας έΦχομαι καλημέρες!

Υ.Γ. χιχιχιιι!!!! τερτουλινάσο, περιμένεις να σηκώσουν τα τηλέφωνα για να κλείσεις εισιτήρια????
αχαχχαχαχααααααααα!!!!
μετά από ένα μήνα θα ρωτάς τί έγινε στον Σαραμάγκου κι εμείς θα σου λέμε: αααα, διιιιζ? λαστ γίαρ! εκεί να δω τι ποστάκιον θα κάνεις!

το νασοτροχόσπιτο των διακοπών (άσχετο: θέλω να γνωρίσω την συν-τροχοσυγκάτοικο που σε ανέχτηκε όταν διάβαζες τον Σαρ) δεν τσουλάει?

30 November, 2006 10:32

 
Anonymous Anonymous said...

πω πω! αυτό δεν είναι απλά σχόλιο-σεντόνι, είδη προικός είναι...

(πολυλογού!)

30 November, 2006 10:34

 
Anonymous Anonymous said...

τι περίεργη δΓιάλεχτο μιλάτε σ' αυτήν τΗν μπλογκ, ρε παιδΓιά; τι είναι; είναι τώρα γλώσσες αυτές που μιλάτε, για να σας εκσασφαλίσουν δΓιεθνή καρΓιέρα;

για να μην μιλήσω για τα ονόματά σας: τερτουλιάνω, ντινιώ, μπιζέλω, σερΓιώ, ζπάιω... μήπως υπάρχει κάπΧοιο πρόβλημα με τις ρυθμίσεις στο μυαλό σας;

σας ευχαριστώ για τον χώρο που μου χαρίσατε εδώ, και τολμώ να πω ότι σας έχω ημιαγαπΧοιήsic.

πάει, άρχισα να γράφω κι εγώ σαν κι εσάς.

γιαννιώ σημαντήρω

30 November, 2006 11:42

 
Anonymous Anonymous said...

Από θες να αρχίσω; (Έλα μου ντε!)
Ήρθε η ώρα να μιλήσω. (Ναι αλλά τι να πρωτοπώ;)
Εσείς δΓιαμάντΓια μου με έχετε αφήσει κυριολεκτικά (ακούς Σημαντήρω; "κυριολεκτικά"λέω...) άφωνο (και κυρίως άγραφο).
Μένω λοιπόν (ακούς;..) απλώς να θαυμάζω την αδαμαντική σύμπνοια.
(Για την αδαμαντική αϋπνία έπειταf από την μετακόμιση στο 00:05-01:00 δεν θα πράξω λόγο εδώ... Που κοιμάσαι νωρίς και ξυπνάς μεσάνυχτα για να ακούσεις ΔΓιαμάντΓια και μετά πού να σου ξανάρθει ύπνος...Ε Δανάη;..)

ΚορίτσΧια efkάristo! για την άμεση και αυθόρμητη σύμπραξη σας προς επιβεβαίωση των λόγων μου.

Μpizelw μου καλή, για μΓια ακόμη φορά επιβεβαιώνεις ότι Η υψηλός δείκτης προσαρμοστικότητας σου είναι άξια θαυμαΖμού! Και μάλιστα (ακούς;..) χωρίς να έχεις ακούσει έστω μΓια φορά -έτσι νομίζω...- τις ραδιοφΟνικές καθυβραδινές μας συνεδρίες.

Kαλά λενε όλοι οι αδερφοί για 'σενα:
Αν μύτη άλλο, ματι δΓιαμάντι είναι αυτί η Mpizelw!..

Όσο για τον Σαραμάγκου τι να πράξω βρε mpizelw; Πως αλλιώς να κλείσω εισιτήργια από τόσο μακριά; Δεν έχω και κανέναν στην Πάτρα. Οπότε είμαι στο "σήκωσέ το τιμημένο"...

Λες πάντως να μπερδέψω τις μέρες και να μην πάω (αν το αποφασίσω)τελικά; Έλα βρε, δε νομίζω να.......
.....................
..., ...βλέπω στο site της Πολιτιστικής πρωτεύουσας ότι ο Σαραμάγκου θα είναι εκεί στις 18 και όχι στις 19 όπως σου έγραψα!..
Ούτε επίτηδες να το έκανα ρε γμτ...
Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ σοβαρά με την κατάστασή μου!
:P

Το νασοτροχόσπιτο πάντως φυσικά τσουλάει, γιατί ρωτάς; Σήμερα του έβαλα και καινούργια δάπεδα (ελαστικά ασούμε) και μου 'φυγε ένα μάτσο ευρά...
Η συν-τροχοσυγκάτοικος πάντως είναι σκληρά εκπαιδευμένη στην βαρΓιάς μορφής σαραμαγκουεξάρτηση μου. Φυσικά να σου την γνωρίσω αφού το θες.
Αποτελεί αντικείμενο μελέτης η κατάστασή της ε;..

Γιαννιώ μου εσύ, τι ξαφνική αγάπη είναι αυτήν με το Ω!Μέγα;
Με ξαφνιάζεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Από εσένα δεν το περίμενα. Μπράβο σου!
Ξέχασες όμως τη Γκόλφω, που όσο και παράξενο να ακούγεται αυτό είναι το θέμα του συγκεκριμένου post...

Έτσι που λέτε. Εκπληκτική η παράσταση της Γκόλφω!..

30 November, 2006 17:56

 
Anonymous Anonymous said...

for fuck's sake, leave me alone!

don't you guys have something else to do?

by the way, who's this gulfo? a girl from a gulf? what gulf?

you crazy greeks... still remember the crowdsurfing at MYLOS. (some guy was desperately trying to touch my ass, but shit happens anywhere, i guess... some other guy was trying to touch my tits --but what tits? no tits, ha ha ha...)

last but not least, your nescafe is sooo delicious. it lifts you up instantly! like it were 'instant' coffee, he he he... 'frappe', don't you call it like that? can someone send me some in this nice box?

oh, i love greece. even coffee is special over there. just enjoy yr beautiful cUntry.

ιουλιέττω λικ

PS: why is morrissey so pissed off with you? is it this 'missing s' from his name on the posters on the streets of your city? english people. they always go mad about little things. you can call me 'julieΤe'. i won't get mad, i promise. besides, this will save you space, energy and time. time is money, we say in the usa.

see you soon.- ιουλιέΤω

30 November, 2006 20:26

 
Anonymous Anonymous said...

για να είμαστε σίγουροι, στείλε το link που λέει για το πότε είναι!!!!!

ε ρε γέλΟια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα πηγαίναμε Πάτρα μια μέρα αργότερα σαν ufατα σκουφάτα όλο ενθουσιαΖμό με τα βιβλία στο χέρι...
στο ένα. μόνο. γιατί το άλλο το θέλω ελέΦθερο για εΒνόητους λόγους...
18 τελικά?
19?

LΟΟΟΟΟΟOL!
:D

ακόμα δεν έχεις αρχίσει ν'ανησυχείς με
τη Γκατάστασή σου?
Η συν-τροχοσυγκάτοικος κηρύσσεται αγία! όχι λόγω σαραμαγκίτιδας...

02 December, 2006 16:08

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home