Sunday, May 27, 2007

Τον Παυλίδη στο λιμάνι

Άντε, Τερτουλιάνε άλλαξε κανένα ποστ στο μλογκ σου, Να αλλάξω, έχεις δίκιο, αλλά και τι να βγάλω, Ξέρω και 'γω, κάτι, Κάτι αλλά τι, Οτιδήποτε, Θέλω να βγάλω εδώ και μέρες ένα για τον Μπασλάμ, Ε, βγάλ' το τότε. Δεν έχω ρε 'συ την πνευματική διαύγεια που θέλω για να βγάλω ποστ, πριν παιδευόμουν πόση ώρα για να ανοίξω όπως ήθελα τα σχόλια του Περί Φωτογραφίας και τώρα είμαι ζαβλακωμένος, Τότε βγάλε κάτι από τα έτοιμά σου, Δηλαδή, Τίποτα παλιό, Όπως, Ξέρεις εσύ, δεν είδες καμιά συναυλία τώρα τελευταία, Όλο και κάτι είδα, Για πες, Τι να πω, Να για καμιά συναυλία, Ε, δεν είδα και τίποτε το ιδιαίτερο, ξέρεις τα γνωστα, Όπως, Να, πριν λίγο καιρό είδα τον Παυλίδη, Πάλι, Ναι, πάλι, αφού μ' αρέσει, Στην Υδρόγειο λες την Πέμπτη που ήταν δωρεάν μαζί με άλλα τέσσερα πέντε συγκροτήματα, Όχι, όχι εκεί δεν πήγα, άλλα από ότι έμαθα ενώ στην αρχή ο χώρος ήταν γεμάτος αυτός τελικά βγήκε γύρω στην μια το βράδυ και στο τέλος κατά τις δυόμιση μείνανε μόνο κανά τριάντα σαράντα άτομα. Ωχ, σοβαρά, Ναι ρε ΄συ, τώρα που είπα για Υδρόγειο είδα και τους Λαστ Ντράιβ εκεί, Ναι, και τι λέει καλοί, Ναι, ναι, πολύ καλοί, Ε, βγάλε τότε για αυτούς, Α, δε λέει, αν θα βγει κάτι για αυτούς θα το βγάλουμε στο μπλογκ της Πα.Οι.Δγια., Ε, τότε μην μου αλλάζεις συζήτηση, πες για τον Παυλίδη, Να, στο λιμάνι τον είδα, έπαιζε σε μια αποθήκη, η οχτώ ήταν από ότι θυμάμαι, στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ σπουδαστικών ταινιών, να δεις πως λεγόταν Κρας Φεστ νομίζω ή κάπως έτσι, κάτσε να δω και το εισιτήριο να σου πω ημερομηνία, εικοσιοχτώ Απριλίου δύο χιλιάδες επτά, Και τι λέει, καλός, Ωραίος αλλά δεν είχε πολύ καλή ακουστική, Τι, δεν είχε καλό ήχο, Ήχο καλό είχε αλλά ο χώρος είχε πολύ χάλια ακουστική, σα να ήσουν σε βαρέλι ένιωθες, Και από κόσμο τι λέει, Είχε αρκετό, αλλά ρε 'συ δε ξέρω τι γίνεται, και στο Ξυλουργείο την προηγούμενη φορά που τον είδα το κοινό του είναι σα να τον παρακολουθεί με μια υπερβολική προσήλωση, Τι εννοείς προσήλωση, Να, ενώ οι περισσότεροι δεν φαίνονται άσχετοι με την συναυλία, γνωρίζουν καλά δηλαδή τους στίχους, τραγουδούν, ζητάνε τραγούδια, είναι όμως σα να τους έχουν βιδώσει στην θέση τους, Σοβαρά, Ναι ρε, παίζει κάτι χορευτικά τραγούδια, και να πεις ότι είναι τίποτα άγνωστα επιτυχίες παίζει, και παρόλο που όλοι τους φαίνεται ότι τα γνωρίζουν καλά, δεν κουνιέται σχεδόν κανείς τους, τι γίνεται δεν ξερω, παράξενα πράγματα, κουνηθείτε λίγο ρε, Τέλος πάντως εσύ πέρασες καλά, Ναι, μια χαρά ήταν, Αυτό έχει σημασία, Ξέρω και ΄γω, Έβγαλες καμιά φωτογραφία, Ε, όλο και κάτι θα έβγαζα, Α, ρε γιαπωνέζε των συναυλιών, χώσε τότε κανένα σλάιντ σόου στο blog, Άντε να το βγάλω, ευτυχώς το έχω έτοιμο εδώ και καιρό γιατί παρόλο που φαίνεται εύκολο χρειάζεται ώρες για να φτιαχτεί, Ναι όμως, αλλά μην το κάνεις από εκείνα που στριφογυρίζουν τις φωτογραφίες γιατί ξέρεις μερικούς τους ζαλίζει, Τι εννοείς, ποιους, Ε, δεν θα στα πω και όλα, Μη μου πεις, εμένα μου αρέσει όμως, Ε, για αυτήν την φορά βάλε μια άλλη επιλογή προβολής καλά, Άντε καλά.

Και δε μου λες, τράβηξες κανένα βιντεάκι, Τράβηξα, το έχω ήδη ανεβάσει στο γιούτιουμπ, Βάλε τότε και κανένα λινκ, Λινκ, Ε, μα, κάν' το λίγο πιο μεγάλο με κανένα άλλο χρωματάκι να φανεί λιγάκι, Λινκ εντάξει, Εντάξει έτσι κάτι γίνεται, αλλά ρε 'σύ σα πολλά δεν είπαμε, ποιος θα μας διαβάσει, Τι να κάνουμε, εμείς για εμάς τα είπαμε, τώρα όποιος βαριέται ας μη μας διαβάσει, Σα να έχεις δίκιο μου φαίνεται.

8 Comments:

Blogger Leigh-Cheri said...

Όποιος όμως βαρεθεί να σας διαβάσει, θα χάσει.
Πολύ ωραίο post Tertul! Δηλαδή, πάρα πολύ!

Ναι ρε συ! Αυτήν την "παγωμάρα" στο κοινό του Παυλίδη δεν μπορώ να την καταλάβω. Και δεν είναι ότι την προκαλεί ο ίδιος. Αυτός είναι άψογος! Και τα τραγούδια του ενδείκνυνται για πώρωση και για χορό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει...
Anyway, η συναυλία ήταν πάρα πολύ ωραία, ο Παύλος αξιαγάπητος, όπως πάντα κι εγώ θέλω ένα καπελάκι B-Moovies σαν αυτό που φορούσε.(Άσχετο.)
Άπαιχτοι οι στίχοι του!
Και τώρα που είδα και το βιντεάκι σου, θέλω να τον ξαναδώ.

"...Θέλω ν` ακούσω για ένα αυτοκίνητο ανοιχτό στην παραλία, για μια παρέα που δεν χρειάζεται κανείς τους να μιλάει...
...Αυτοί μπερδεύουνε τη βία με τη δύναμη, την αλητεία με τη μιζέρια, αυτό είναι τρέλα..."

Ωραία και τα slides. (Πότε πρόλαβες καλέ και τ` άλλαξες; Πιο ωραία όμως έτσι.) Εγώ πάντως, κι εκείνο το στριφογυριστό το είχα συνηθίσει και μου άρεζε.
(Βλέπω, το στριφογυριστό το άλλαξες, τα γράμματα στο link τα μεγάλωσες και τα 'βαψες να φαίνονται...μάλλον βρήκα ποιος ζαλίζεται;-))

Μη νομίζεις όμως ότι τώρα απαλλάχτηκες. Εγώ περιμένω το επόμενο Post. Ελπίζω για τον Μπασλάμ. ΚΑΙ για τους Last Drive, φυσικά.

Φιλιά

28 May, 2007 10:10

 
Blogger lazinio said...

eisai sxizofreneis alla eisai polu rock.

28 May, 2007 11:48

 
Blogger Erwtas Stomaxhs said...

Δεν μπορεί, κάποια μέρα θα σ' εκδικηθώ για το κακό που μου κάνεις! :ΡΡΡ

Πάλι καλά που έβαλες το Λινκ στο τέλος δηλαδή, σαν να πέταξες το κόκαλο στον πεινασμένο σκύλο ένα πράμα...

Να 'σαι καλά Tertul!

28 May, 2007 12:30

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

@Leigh-Cheri ναι ρε, τι είναι αυτοί στο κοινό; Δεν κουνιούνται με τίποτα! Και μιλάω για τις συναυλίες στο κατάμεστο -και ακίνητο- Ξυλουργείο και για αυτήν. (Το Σεπτέμβριο στο Κόδρα για παράδειγμα καμία σχέση.) Ήθελα να χορέψω τον "Θεριστή" που μΕ αρέσει και ένιωθα ότι πρώτα έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη!
(Βρες μπας και στα εισιτήρια έχει και την ακριβή θέση -Γ17 ασούμε- που θα πρέπει να κάτσεις όρθιος;...)

Όσο για το καπελάκι των B-Moovies να εκμεταλευτώ την δημόσιο βήμα που αυτό το ταπεινό ιστολόγιο μου δίνει και να παρακαλέσω θερμά αν κάποια στιγμή αγαπητέ κύρΓιε Παυλίδη μας τύχει και ιντερνετικές σας βόλτες σας βγάλουν στο μικρό διαδικτυακό μαγαζάκι μας, σας παρακαλώ κανονίστε η Leigh-Cheri να πάρει ένα καπελάκι B-Moovies. Το αξίζει, πιστέψτε με. Πραγματικά.
Ευχαριστώ!

Leigh βρήκες ποιος ζαλίζεται; Πες το τότε να μάθω και εγώ!
(Όσο για τον Μπασλάμ έρχεται με φόρα στο blog!)
Ευχαριστώ!

@Φίλε lazinio δέχομαι τον χαρακτηρισμό σχιζοφρενής. Για το πολύ ροκ όμως το σκέφτομαι...
Εκτός και αν (άντε ας ξεσκονίσουμε λιγάκι στερεότυπες εκφράσεις) δεχτώ αυτόν τον γνωστό αφορισμό ο οποίος χρησιμοποιείται συλλήβδην όταν κάποιος δεν ξέρει που να εντάξει κάτι και τον χαρακτηρίζει... "ροκ". Του στυλ ασούμε "Ο Τερτουλιάνος; Ε, αυτός είναι... πολύ ροκ!"
;-PPP

@Στομαχοέρωτα ζω για την εκδίκηση σου! Είδες όμως τι ειρωνικό ήταν αυτό το Λινκ ε;

Να περνάς καλά εκεί που είσαι και να μας έρθεις γΛήγορα να πηγαίνουμε μαζί συναυλίες!
:)))

29 May, 2007 17:29

 
Blogger nahames nakanamoko said...

senor Tertul προς απάντηση της Leigh που δεν καταλαβαίνει την παγωμάρα

είναι πολύ πιθανό να την προκαλεί ο ίδιος ναι!
γιατί είναι τρομερά εσωστρεφές άτομο και το βγάζει πάρα πολύ στο stage το όταν δεν είναι καλά

αλλά κατα τα άλλα θεός
απ τους αγαπημένους μου

29 May, 2007 20:04

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Όχι Nahames, και οι δυο συναυλίες ήταν από τις καλύτερές και από τις δυνατές (ή αν θες εξωστρεφείς για να είναι πιο "συμβατό" το σχόλιο μου με το δικό σου) συναυλίες του Παυλίδη. Αυτό είναι που με κάνει να απορώ (και αρκετούς άλλους ακόμη οι οποίοι ξέρω ότι συμφωνούν μαζί μου).
Ο Παυλίδης να τα δίνει όλα πάνω στην σκηνή, το συγκρότημα πολύ δεμένο, (και παίζοντας τραγούδια από ένα πολύ καλό άλμπουμ όπως το είναι το τελευταίο του) το κοινό να είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι άσχετο με την συναυλία, αλλά όμως να κάθεται και να παρακολουθεί με έναν, τι να πω;.. σεβασμό!
Δεν καταλαβαίνω...

29 May, 2007 21:34

 
Blogger homelessMontresor said...

Ο κόσμος δε χορευεί γενικότερα πλέων, that's it. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το έχω παρατηρήσει κι εγώ πολλές φορές όταν βγαίνω έξω. Μάλλον έχουμε παρασοβαρέψει!

30 May, 2007 16:06

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Συμφωνώ εν μέρει μαζί σου, γιατί απλά σε άλλες συναυλίες δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πχ στο Κόδρα το Σεπτέμβριο πάλι σε συναυλία του Παυλίδη το κοινό δεν είχε καμία σχέση με αυτά που λέμε. Τι άλλες συνυλίες να σκεφτώ; Τους Last Drive που είναι και πρόσφατη; Τα Μωρά;

Αλλά όμως είναι αλήθεια ότι ο κόσμος γενικά δεν χορεύει τόσο. Εδώ να φανταστείς μιλούσα με έναν πιτσιρικά και του φαινόταν περιέργο το ότι χορεύαμε στα πάρτυ μας! (Πωπω μιλάω λες και είμαι κανένας γέρος...)

31 May, 2007 18:20

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home