Thursday, May 31, 2007

RunDevilRun: Πάρτυ γενεθλίων στην Υδρόγειο

Δύο χρόνια ζωής κλείνει η RunDevilRun, μια από τις σημαντικότερες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες της πόλης, και την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2007 διοργανώνει πάρτυ γενεθλίων στην Υδρόγειο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στην οποία θα εμφανιστούν 3 συγκροτήματα από τον κατάλογο των παραγωγών της. Οι Boomstate, oι Infidelity και οι Scab Level. Διαβάστε στο blog των Διαμαντιών μια ξεδιάντροπα σούπερ μίνι στημένη συνέντευξη του ειδεχθούς εταιρειάρχη της RDR Νικόδημου Τριαρίδη -ο οποίος συστηματικά απομυζεί το μόχθο, το κόπο και το ταλέντο των κακκιτεχνών που αθώα προσέρχονται στην εταιρεία του- στην οποία απαντά σε μερικές άκρως αξιοζήλευτες ερωτήσεις του Γιάννη Σημαντήρα. Και για να σας αποδείξω το στημένο της υπόθεσης της συνεντευξης, ο τελευταίος θα βρίσκεται την Παρασκευή στα Djιστικά πόστα εκ περιτροπής με την Ελευθερία Ιωαννίδου.
Το πολύκροτο όμως γεγονός της συναυλίας είναι η μεγάλη απουσία από το πάρτυ των γενεθλίων του εμβληματικού συγκροτήματος LosTromos επιβεβαιώνοντας καθ' αυτό τον τρόπο τις έντονες φήμες που τον τελευταίο διάστημα οργίαζαν στους δισκογραφικούς κύκλους, οι οποίες έκαναν λόγο για έντονες και ισχυρές κόντρες ανάμεσα στο συγκρότημα και στην μαμά εταιρεία RunDevilRun. Από ότι φαίνεται ο χωρισμός τους είναι οριστικός και αναμένονται ισχυρές δικαστικές διαμάχες.
(Σημάν, το τελευταίο το είπα
καλά, λες να με πιστέψουν;)

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Καμιά αλήθΧεια δεν είναι περισσότερο χειροπΧιαστή απ' όσες δημοσΧιεύονται στΗν μπλογκ τού Τερτουλιάνου.

31 May, 2007 07:20

 
Anonymous Anonymous said...

Ντάξει, όλοι το είχαμε υποψιαστεί και ήταν θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί.
ΑναρωτΧιέμαι γιατί δεν απευθύνονται οι Lostromoi σε άλλη δισκογραφική, αφού -όπως ακούσαμε σε κάπΧοιο ραδΓιόφωνο- έχουν τόσο υλικό στοκαριζμένο.

31 May, 2007 10:43

 
Blogger astrap said...

O nikodimos malwse me ton idio tou ton eauto?to perimena oti tha ginei kapoia stigmi...

31 May, 2007 15:18

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

@ΚύρΓιε Σημαντήρα το σχόλιο σας μου άρεσε πραγματικά πολύ ( θα έλεγα εώς πάάάάρα πολύ) τόσο που μπήκα στο πειραΖμό και το χρησιμοποιήσα -χωρίς την προηγούμενη άδειά σας- ως πιλοτικό υπότιτλο του blog μου. Εφκάριστο!

@Δανάη όλοι μας τις ξέραμε λίγο-πολύ τις έντονες κόντρες μεταξύ RunDevilRun και LosTromos, απλά τώρα ο χωριΖμός τους είναι γεγονός αμετάκλητο. Ακούγεται μάλιστα ότι οι LosTromos έχουν ήδη συνάψει συμφωνία με δισκογραφική-κολοσσό του εξωτερικού και στις αρχές του Ιούνη ξεκινούν παγκόΖμια περιοδεία συναυλιών.
Μάλιστα λόγω των έντονων συναισθηματικών επιπτώσεων στην ψυχολογία των μέλων του συγκροτήματος εξαιτίας αυτής της κόντρας, αποφάσιστηκε η Ελλάδα -και ειδικά η Θεσσαλονίκη- να μην συμπεριληφθεί στους σταθμούς της παγκόΖμιας περιοδείας.

@ astrpogianne είδες που τελικά ο μεγαλύτερος εχθός του κάθε ανθρώπου είναι ίδιος του ο εαυτός;..

31 May, 2007 17:50

 
Anonymous Anonymous said...

nasse, είσαι ...έτσι... τέλειος.

πάρε κι ένα ακόμα:

καμιά ατάκα δεν είναι τόσο νόστιμη, όσo η ξένη.

ΓΣ

31 May, 2007 20:20

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Ωραία ατάκα.

Και μιας και είναι δική σου, για 'μενα τότε είναι νόστιμη. Θα την χρησιμοποιήσω με την πρώτη ευκαιρία.

Ευχαριστώ γσ.

31 May, 2007 20:33

 
Anonymous Anonymous said...

Οι πληροφορίες μου μου λένε ότι κάτι παίχτηκε σχετικά με την πατρότητα,ίσως και την μητρότητα ενός παλιού hit τους..κάτι με i kissed a vampire.Who kissed the vampire?

31 May, 2007 22:32

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Και εγώ το ίδιο έχω άκουσει Ντινιώ.

Και μάλιστα μετά την αποψινή συνέντευξη που πήρε ο Σημαντήρας στην εκπομπή του από τον Νικόδημο Τριαρίδη ενισχύθηκε η πεποίθησή μου ότι το "κάτι με i kissed a vampire" που αναφέρεις υπήρξε τελικα ο λόγος της ρήξης RunDevilRun και LosTromos.

Αν και αναφέρθηκαν σε αυτό το post και στο γεγονός του οριστικού χωρισμού που αυτό το blog τόλμησε να αποκαλυψει, δεν έκαναν κανένα λόγο για την μητρότητα του εν λόγω τραγουδιού κάτι το οποίο αποδεικνύει ότι έγινε από καθαρό τακτ και λεπτότητα προς τον Τριαρίδη για να μην βρεθεί δηλαδή σε αμηχανία και αντιμέτωπος με ένα θέμα που αν μη τι άλλο πονάει.

01 June, 2007 01:42

 
Anonymous Anonymous said...

δώστε μας κι άλλο "αν μη τι άλλο".

(αγνώστου μητρός ρητό)

01 June, 2007 08:24

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home