Thursday, June 07, 2007

the Last hyperDrive

Για πολλοστή φορά τα μέλη της ΠαγκόΖμιας ΟικογένΙας ΔΓιαμαντΓιών αποδεικνύουν περίτρανα ότι ζουν, βιώνουν, δρουν και λειτουργούν συλλογικά. Η απόδειξη βρίσκεται ήδη πρωτοσέλιδη στο official blog της ραδιοφωνικής σέχτας μας, όπου τα μέλη της Πα.Οι.Δγια. συνέταξαν από κοινού ανταπόκριση από το live των Last Drive στην Υδρόγειο την Παρασκευή 18 Μαΐου 2007, γαρνιρισμένη με πλούσΧια φωτογραφικά τεκμήρΓια.

12 Comments:

Blogger Dannossiel said...

μ αρεζει πολυ σε λέω!

08 June, 2007 14:48

 
Anonymous Anonymous said...

Α ρε Τερτουλιάνε..έπραξες πολύ καλή δουλειά..με εκείνον τον Σημάν και όλα εκείνα τα συγγραφόπαιδα.Ελπίζω να μη σου στάθηκαν οι τσιπούρες στον λαιμό..(εγώ να δεις πόσο αγχώθηκα μόλις είδα το πρόσταγμα του Μούχλα).Αλλά ξέρω..εφαρμόσαμε το γνωστό"στη βράση κολλά το σίδερο".

08 June, 2007 15:45

 
Blogger Dannossiel said...

επεκτάθηκα στο θέμα του Βαλάντη και του σινεμά μόνο για χατήρι σου...περιμένω να δω αν σε κάλυψα!!!

09 June, 2007 16:21

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

@ Dannossiel με κάλυψες πλήρως. Ευχαριστώ!
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ήθελα με τίποτα να γνωρίσω τον Βαλάντη σε κινηματογραφική αίθουσα!..
;-)

@ Ντινιώ όλοι μαζί πράξαμε πολύ καλή δουλειά όπως και σε εσένα αναλογεί ένα σημαντικό μερίδιο επαίνου για την ανταπόκρισή σου!
Ο ανταγωνιΖμός -ο μόνιμος αόρατος εχθρός μας που μας κινητοποιεί συνεχώς για το κακίτερο- θα έχει βγάλει αφρούς από την ζήλεια του για την ΠαΟιΔγια, συμφωνείς; :)
Όσο για τις τσιπούρες άσε, παραλίγο να μου καθόντουσαν στο λαιμό μόλις είδα αυτό το κατεβατό αλλαξοημεϊλιών που κατέφτασε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο το απόγευμα της Τρίτης!
Και αν εμείς οι αδαμαντιστές είμαστε υπέρμαχοι της καθυστέρησης στις υποχρεώσεις όλοι -μα όλοι σας- σε χρόνο ρεκόρ ανταποκριθήκατε στο πρόσταγμα του Μούχλα!
Τι να πω;..
Ντροπή σας!

(Αυτό είχα υποχρέωση να το πω -και- δημόσια.)

09 June, 2007 17:39

 
Blogger mystery falls down said...

Το δόγμα της συναυλιακής επικαιρότητας υπαγορεύει οι ανταποκρίσεις να δημοσιεύονται το αργότερο δύο μέρες μετά. Για να συντρίψουμε τον ανταγωνισμό οφείλουμε να θέσουμε αυστηρότερους νόμους (όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση με τις μειώσεις στις εκπομπές αερίων, με την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της επιχειρηματικότητας,...). Αλλαγή του κατασταλτικού εδώ και τώρα.

Εγώ να δεις ΝτινιώΧ πόσο αγχώθηκα με το πρόσταγμα του /της mouxlaloulouda. Να περάσει από πειθαρχικό συμβούλιο αμέσως και να υποχρεωθεί να συγχαρεί όλα τα υπόλοιπα μέλη που εργάστηκαν για την ανταπόκριση (και περισσότερο τον Νάσο για την ταλαιπωρία). Και φυσικά να του στερηθεί ο μισθός του (από τα Διαμάντια) για τα επόμενα δέκα χρόνια!

09 June, 2007 19:26

 
Anonymous Anonymous said...

Μουχλαλούλουδα,χαλάλι το άγχος..η ιδέα σου ήταν δελεαστική καιέτσι ανταποκρίθηκα άμεσα(μεταξύ μας καλά έπραξες και έθεσες deadline,αλλιώς με την αναβλητικότητα που με χαρακτηρίζει..ζήτω που καήκαμε).Συγχαρητήργια,όχι μόνο για την αξιοθαύμαστη ανταποκρισάρα σου αλλά που μας έδωσες το έναυσμα.
Νάσο,ο ανταγωνιζμός?Ούτε στο πιο τρελό του όνειρο!

09 June, 2007 20:48

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Εγώ επειδή όπως μάλλον έχετε καταλάβει εφαρμόζω πιστά το πατροπαράδοτο αδαμαντικό δόγμα της καθυστέρησης και της αργοπορίας (δόγμα που από ότι καταλαβαίνω ο συνακροατής και φίλος Mouxlaloulouda υποστηρίζει να καταργηθεί, κάτι που με βρίσκει ρητά και ξεκάθαρα αντίθετο) επειδή λέγω (αμάν αυτές οι παρενθέσεις) εφαρμόζω πιστά το δόγμα της αργοπορίας ακόμη και στις απαντήσεις μου στο blog, το πρώτο πράγμα που είπα μόλις είδα τα σχόλια των αδερφών ΜουχλαΝτινιώχ ήταν: "θα απαντήσω αύριο".
Όμως μου είναι αδύνατον να μην σχολιάσω δύο πράγματα*:

Πρώτον.
"Το δόγμα της συναυλιακής επικαιρότητας υπαγορεύει οι ανταποκρίσεις να δημοσιεύονται το αργότερο δύο μέρες μετά."
Ναι αδερφέ Μouxla, συμφωνώ μαζί σου! (Δεν συμφωνώ, είναι απλώς ένα σχήμα λόγου.) Όμως το δύο μέρες σημαίνει δύο μέρες μετά την συναυλία. Όχι δύο μέρες από την μέρα που του κάθε ΣημανοΤερτουλοΜουχλοΖpi του 'ρχεται -ένα μήνα μετά από την συναυλία- να γράψουμε μια ανταπόκριση...
(Αδερφέ Mouxlaloulouda, μετά από αυτό ελπίζω να μαλώσουμε, να ανέβει και λίγο η αναγνωσιμό'τα του blog...)

Όπως και να ΄χει εγώ σαν μέλος -"σαν" λέω, όχι ακριβώς δηλαδήςςς- της Πα.Οι.Δγια. το οποίο συχνά ασχολείται με θέματα ιδεολογικού περιοχομένου, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για αυτήν την συνέπεια και μη αναβλητικό'ητα μας.
Σα να χαλάσαμε μου φαίνεται...

Δεύτερον.
"...αλλιώς με την αναβλητικότητα που με χαρακτηρίζει..ζήτω που καήκαμε"
Αδερφή Ντινιώ τι θέλεις να πεις; Ότι τόσο καιρό που είμασταν..."καθυστερημένοι" δεν τον είχαμε φάει τον ανταγωνιΖμό; Για σε παρακακό!
(Ελπίζω συνακροάτρια και φίλη ΝτινιώΧ να μαλώσω και με εσένα, να φάω έτσι σε αναγνωσιμό'ητα μέχρι και την Zpiderland...)

Άντε και ένα τρίτο για να ανέβουν λίγο ακόμη τα αίματα.
Αδερφέ Mouxlaloulouda αρχίσατε να μιλάτε για τον εαυτό σας στο τρίτο πρόσωπο σαν τον Ιούλιο Καίσαρα; Ανησυχητικά -και ύποπτα- τα βλέπω τα πράγματα*...

................................................

*Sr Simandiras νομίζω είναι καιρός να ασχοληθούμε και με την κατάχρηση από τους μιντιάδες της λέξης "πράγμα/τα".
Αξιοσημείωτος καταχραστής της (για να δώσω ένα παράδειγμα) είναι ο λιγούρης ματάκιας δορυφορικός τύπος της Tv100ους, ο οποίος λέει και ξαναλέει:

"Πάμε τώρα να δούμε ένα ριάλιτι από το Αζαρμπμαϊτζάν -ασούμε- όπου συμβαίνουν διάφορα φοβερά και τρομερά πράγματα και όπου οι παίκτες που συμμετέχουν σε αυτό κάνουν διάφορα απίστευτα πράγματα ..."

10 June, 2007 02:24

 
Blogger Leigh-Cheri said...

Ημιάσχετο, αλλά εμένα οι τσιπούρες ΠΑΝΤΑ μου κάθονται στο λαιμό.
Το ίδιο και η συνήθης "καθυστέρησή" σου;-)

Παιδιά, μου φαίνεται αυτός ο tertul, έκανε νόμο την "καθυστέρηση" για να 'ναι καλυμμένος ο ίδΓιος!
Να, για να μάθεις!

10 June, 2007 20:15

 
Anonymous Anonymous said...

Μιλώντας για αναβλητικότητα εννοούσα κατά κόρον και κατά κόρη τον εαυτό μου που συνεχώς αργοπορώ και γενικότερα είμαι αναβλητική σε κάποια ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Αν υπάρχει στην αδαμαντική οικογένεια νόμος της καθυστέρησης Τερτούλ, ε ναι λοιπόν τον ενστερνίζομαι και εγώ.Έτσι για να μη νιώθουμε και τύψεις..να μας καλύπτει νόμος και να προσφεύγουμε σε δαύτον όποτε μας συμφέρει.Θες να τσακωθούμε ε?Αν είναι να ξεπεράσουμε σε αναγνωσιμότητα την zpiderland ,deal!

11 June, 2007 17:55

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Μετά από αυτήν την αμέριστη συμπαράστασή σου λέιντι ντι στο θέμα της καθυστέρησης, μου είναι αδύνατον να μαλώσω μαζί σου.
Η Zpiderland ...ας περιμένει!

Leigh-Cheri τα ακούς;

11 June, 2007 18:22

 
Anonymous Anonymous said...

Τί ωραίο το λέιντι ντι!Πω Πω..λαίδη Ντη!Δεν το είχα σκεφτεί.Μα πώς να μαλώσω με τον δεύτερο νονό μου?

11 June, 2007 19:07

 
Blogger Zpi said...

Αχ και πόσο καιρό έχω να μιλήσω για τον εαυτό μου στο τρίτο πρόσωπο...πολύ μου έχει λείψει.

Η αναγνωσιμότητα της zpiderland δεν κινδυνεύει δΓιότι ο θρασσύδειλος ιδγιοκτήτης της έχει πειράξει τον αλγόριθμο με αποτέλεσμα όλα τα μηαχανάκια αναζήτησης να την προτείνουν ανεπιφύλακτα ανεξαρτήτως keyword ;-)

Αλληλεγγύη στον αδόλφο Τερτουλιάνο που τόσο πολύ μόχθησε για τούτο το θεάρεστο post {καλά το 'χασα τελείως...}

Μούχλα 3ο πρόσωπο για πάντα. Προτείνω μάλιστα να καταργηθούν όλα τα υπόλοιπα!

12 June, 2007 01:24

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home