Thursday, January 24, 2008

ΜωράΣτηΦωτιά

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008, τα Μωρά στη Φωτιά live στο νέο (ας μην το σχολιάσω αυτό..) club του Μύλου.




9 Comments:

Blogger Χριστίνα Ανέφελη said...

Δεν κατάφερα να το δω, δυστυχώς. Χάλια η κατάσταση στο εργαστήριό μας... Γράψε και κανένα σχόλιο/ παραλειπόμενο, να ενημερωθούμε! Είχα κι έναν κολλητό σε απόγνωση να νταντέψω εκείνο το βράδυ.

24 January, 2008 14:26

 
Blogger Χριστίνα Ανέφελη said...

Υ.Γ.: Αμάν πια κι αυτό το μπλόγκερ! Γιατί βγάζει ""aνέφελη" αντί για "ανέφελη" τελευταία; Το βλέπω και συγχύζομαι...

24 January, 2008 14:28

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Ανέφελη έχεις δίκιο, αλλά για να πω την αλήθεια αυτές τις μέρες απλά ψιλοβαριέμαι να γράψω... Ωραία ήταν όμως. Ελπίζω να επανορθώσω με κάποιο τρόπο σύντομα.
:)

Το πιο πιθανό είναι ότι το "a" βγαίνει γιατί όταν ξεκίνησες να γράφεις το όνομά σου στο προφίλ είχες λατινική γραμματοσειρά αλλά επειδή το έγραψες με κεφαλαίο δεν το κατάλαβες. Οπότε επειδή -όπως μάλλον θα έχεις προσέξει- στα ονόματα στα σχόλια δεν προβάλλονται κεφαλαία σου βγαίνει αυτό το a. Αλλά και από την άλλη δεν είναι και ...aσχημο!

24 January, 2008 16:48

 
Blogger Εύα said...

αυτο το Σαββατο,26/1 παιζουν στο Lost Dogs,Βυρωνος 3 στη Διαγωνιο...λεω να παω...αν εχω κουραγιο να παρω τα ποδια μου μετα το 8ωρο....

25 January, 2008 21:46

 
Blogger haxou aka joy! said...

Πες, όμως, ότι μετά λάηβ τα πήρες κιόλας...
Τα 5,5 εκατομμυριάκια...

27 January, 2008 00:04

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

@Εύα το είχα ακούσει, ίσως αν βολέψει ο χρόνος και η παρέα να πάω. Είναι ωραία τα Μωρά -και- unplugged!

@Χα Ξου τα πήρα, τα πήρα! Να είσαι σίγουρη ότι η επιτυχία του νέου δίσκου των Μωρών δεν θα έχει προηγούμενο! Τους πούλησα άλλωστε τα καλύτερα κομμάτια μου!
:p
Να Σο Ίκτερος

27 January, 2008 20:01

 
Blogger Leigh-Cheri said...

Από τα ελάχιστα συγκροτήματα που όσες φορές κι αν τα δω πορώνομαι το ίδιο. Δυστυχώς, αυτή τη φορά ψιλοάργησα να πάω και τελείωσαν και σχετικά νωρίς. Μπορώ να βεβαιώσω όμως ότι και με τις τρομπέτες ήταν το ίδιο εκτονωτικοί και απολαυστικοί όπως πάντα. Δεν είναι τυχαίο ότι και μετά από τόσα χρόνια τα Μωρά συνεχίζουν ακόμα να γεμίζουνε τους χώρους όπου εμφανίζονται. Ο Σαλβαδόρ ξέρει να δημιουργεί ατμόσφαιρα με το κοινό του και να προσθέτει και νέες ηλικίες κάθε φορά. Και πολύ γουστάρω που το βλέπω αυτό. Ελπίζω σύντομα να έχουμε και καινούργια δουλειά.

Κι εσύ tertul, φαντάζομαι πως θα νιώθεις περήφανος για τις στιγμές που τους έχεις απαθανατίσει. Αυτές που έχουν βάλει στο τελευταίο city στη συνέντευξή τους (και όχι μόνο)είναι καταπληκτικές! Εύγε φωτογράφε!

27 January, 2008 20:41

 
Blogger Leigh-Cheri said...

Εννοώ αυτές εδώ: κλικ!

28 January, 2008 01:32

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Αχ, Χα Ξου και Leigh Cheri να με ξεμπροστιάσατε! Όλα να τα πείτε...
Ναι είμαι μωροδιαπλεκόμενος, δεν το κρύβω!
:)

Είχα δεν είχα όμως την έκανα την γκάφα μου! Μου γράφει Εύα για την συναυλία των Μωρών το Σάββατο που μας πέρασε και εγώ της γράφω Κυριακή ότι θα προσπαθήσω να πάω!.. Ωραίος! Δεν συνειδητοποίησα ότι τέλειωσε ο Ιανουάριος και νόμιζα ότι ήταν για το Σάββατο που έρχεται...

(Mpizelw σημειώνεις τον κατάλογο με τις παρόμοιες ημερολογιακές μου ασυννενοησίες;
:PPP)

30 January, 2008 00:21

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home