Sunday, February 24, 2008

2L8 στα ‘δΓιαμάντΓια’

Τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης 21/02/08 είχα την χαρά να παρευρίσκομαι στο στούντιο του 95,8 και να παρακολουθήσω από κοντά την συνέντευξη που έδωσε ο Κώστας Βοζίκης των 2l8 στα Διαμάντια του Γιάννη Σημαντήρα. Η παρουσία μου εκεί ήταν για μένα μια πολύ ωραία εμπειρία, αφενός λόγω του γεγονότος ότι παιδιόθεν είμαι φανατικός φίλος του ραδιοφωνικού μέσου και μετά από πολύ καιρό βρέθηκα ξανά παρών σε στούντιο για αρκετή ώρα κατά την διάρκεια μιας ραδιοφωνικής εκπομπής, αφετέρου ότι αυτό ήταν κατά την διάρκεια μιας εκπομπής που παρακολουθώ εδώ και χρόνια συστηματικά τις οποίας οι ακροατές της έχουν αποκτήσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, μιας ιδιότυπης οικογένειας ασούμε, κάτι που για να το καταλάβει κάποιος θα πρέπει να παρακολουθήσει και την εκπομπή αλλά και το blog αυτής.

Το πιο ενδιαφέρον όμως από όλα ήταν το γεγονός ότι έχει ενώ έχει τύχει κάποια στιγμή να γνωριστώ με τον Βοζίκη ως τώρα ποτέ δεν τον είχα δει να παίζει ζωντανά. Έτσι, τις στιγμές που έπιανε την κιθάρα και έπαιζε ή όταν κάθισε στο πιάνο για να τραγουδήσει για 'μένα συντελούνταν μια μικρή μεταμόρφωσή του μιας και προσπαθούσα να συνδυάσω τον άνθρωπο που γνώρισα με τον εξαιρετικό μουσικό που έβλεπα και άκουγα.

Πολύ καλό ραδιοφωνικό live, όσοι δεν το παρακολούθησαν έχασαν. Έχουν όμως ακόμη μια ευκαιρία για να το παρακολουθήσουν(?)...
Περισσότερες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες και σχόλια από την παρουσία του Βοζίκη στα Διαμάντια στο blog της εκπομπής.

5 Comments:

Blogger John G. Simandiras said...

α, ρε, νάσε, είσαι και άξιος παρατηρητής και ικανός γραφΧιάς. your mother should be proud of you. is she?

24 February, 2008 19:40

 
Anonymous Anonymous said...

ξεblogάρισες, Ictertul,για τα καλά!
δεν είναι λίγες οι φορές που έχω σκεφτεί,κατά τη διάρκεια κάποιων εκπομπών, ότι θα ήθελα να είμαι σε κάποια γωνία του στούντιο και να παρακολουθώ όσα διαδραματίζονται.

συγχαρητήρια για την εξαιρετική φωτοτεχνική κάλυψη!ιδανικό κι απαραίτητο συμπλήρωμα των όσων ακούσαμε.

24 February, 2008 20:26

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

@Γιάννη άξιος παρατηρητής (ο παρατηρητής, ο παρατηρητής,ο παρατηρητηηηηής...) συζητιέται αν είμαι, αλλά σκατά άξιος γραφΧιάς. Σε αυτό άσε με να το ξέρω καλύτερα. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να γράφω καλύτερα.
Όσο για την μάνα μου της έχω μάθει από μικρή να είναι αντίθετη με το πνεύμα της περηφάνιας.

@outsider μην εξαπατάσαι, δεν ξεblόgαρα, απλά μια φάση είναι. Μετά θα ξανακολλήσω και δεν θα παίρνω μπρος με τίποτα. Λέω μάλιστα να αλλάξω και τον υπότιτλο του blog και να τον κάνω:
"ΤΟ BLOG ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΨΕΙΣ".

25 February, 2008 01:48

 
Blogger satnapar said...

nasos, steile sto email mou to videaki. 8a tsimpisw apo to radio to ixografmeno gia na vgalw ton ixo pou travi3e i kamera kai navaloume ton swsto ton ixo ton prostuxo na to sikwseis wraio kai swsto... filia

26 February, 2008 22:02

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Σωστή σκέψη! Σου το έστειλα ήδη. Θενκς

27 February, 2008 01:27

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home