Tuesday, May 20, 2008

Video diary

Στην αρχή της χρονιάς δημιουργήσαμε το blog Video diary στο οποίο οι συμμετέχοντες θα αναρτούσαμε σε αυτό βίντεο γενικού περιεχομένου που θα βρίσκαμε ή θα συναντούσαμε στο Youtube (και όχι μόνο) και τα οποία θα θέλαμε να τα μοιραστούμε με άλλους ή που μας άρεζαν αλλά μάλλον δε θα παίρναμε απόφαση να τους αφιερώσουμε ένα ολόκληρο ποστ στο δικό μας blog. Το αποτέλεσμα μετά από μερικούς μήνες ύπαρξης του Video diary είναι αρκετά ενδιαφέρον, η παρέα η οποία συμμετέχει σε αυτό είναι εξαιρετική και τα περισσότερα βίντεο που έχουν αναρτηθεί αξίζει σίγουρα κανείς να τα παρακολουθήσει. Για να πάρετε ένα μικρό δείγμα (το οποίο αποτελεί και τον ουσιαστικό λόγο ύπαρξης αυτού του post) μπείτε και δείτε το υπέροχο βίντεο (#132.) που ανάρτησε ο φίλος Erwtas Stomaxhs.

(Αν θέλετε να συμμετάσχετε
και εσείς στο blog απλά δηλώστε το μ' ένα σχόλιο ή στείλτε μου ένα mail.)

3 Comments:

Blogger καλημέρα said...

Tertuliano,
και αυτό το blog σας είναι πολύ ενδιαφέρον.
Αν βρω κάτι καλό, εμένα να μου φανεί ενδιαφέρον δηλαδή, πώς μπορώ να το στείλω- είμαι ουφο, ε; Τόσα έγραψες κι εγώ πάλι ρωτάω, τι να πεις...

04 June, 2008 16:01

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

@ bernard, όυου, ντιτ γιου ρίλυ λάικ μάι "thing"? γιουρνάτ δε φερστ...

@ Καλημέρα, μετά από τόσο καιρό που έχω να μπω στο blog μου (έλειπα λιγάκι...) έκανα λίγη ώρα για να καταλάβω για ποιο blog μου μιλάς!
;)
Ναι έγινε αρκετά ενδιαφέρον το blog (μια που τα λέμε, κάτσε να περάσω κι από αυτό μια ιντερνετική βόλτα, έχω καιρό να δω τι γίνεται και εκεί...). Σου στέλνω πρόσκληση με mail για να συμμετάσχεις στο blog αν θέλεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τη δεχτείς. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα, αλλά κι να έχεις κανένα πρόβλημα απλά ρώτησέ με.

09 June, 2008 15:30

 
Blogger haxou aka joy! said...

ΑΝΑΝΕΩΣΗ Τ Ω Ρ Α ΛΕΜΕ!

09 June, 2008 17:58

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home