Sunday, December 07, 2008

Σαβ.06.12.2008 Μαύρη Μαγιονέζα live στο 8ball


Άκρως απολαυστική ήταν η χτεσινή συναυλιακή βραδιά για όσους βρεθήκαμε στο live-show των Μαύρη Μαγιονέζα στο 8ball. Εξίσου όμως απολαυστική (έστω υπό μορφή υποκατάστατου) ήταν η βραδιά και για αυτούς που αν και βρίσκονταν μακριά, συντόνισαν τον υπολογιστή τους με το site του συγκροτήματος και παρακολούθησαν την πρώτη τους συναυλία που μεταδόθηκε ζωντανά μέσω ίντερνετ.


Πέρα από την όποια όμως πρωτοποριακή και αρκούντως προσεγμένη παραγωγή, το σημαντικότερο και ευχάριστο είναι ότι αποδεικνύεται ότι οι Μαύρη Μαγιονέζα διανύουν μια από τις καλύτερες φάσεις της συναυλιακής αλλά και συνθετικής τους πορείας. Από τη μια φαίνεται ότι είναι από τα ελάχιστα, πια, συγκροτήματα που είναι ακόμη ικανά να ξεσηκώσουν το ολοένα και περισσότερο παθητικό ελληνικό κοινό και από την άλλη, μια και εχτές είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και μερικά νέα και ακυκλοφόρητα τραγούδια, το ότι καταφέρνουν να κρατούν πολύ καλά και το ροκ πάθος τους και την καυστικότητα αλλά κυρίως την έμπνευση στην τραγουδιστική γραφή τους.


Όσοι επιθυμούν περισσότερες εντυπώσεις αλλά και πολλά οπτικά πειστήρια από τo χτεσινό live των ΜΜ, ας επισκευτούν το blog της Πα.οι.δγια. για να διαβάσουν σχόλια και εντυπώσεις του Γιάννη Σημαντήρα, ο οποίος εκτός του ότι παρακολούθησε το live στο 8ball συμμετείχε σε αυτό (μπείτε και ανακαλύψτε πώς...) αλλά και στο blog της Leigh-Cheri η οποία με ίδιο με τον δικό μας ενθουσιασμό παρακολούθησε την συναυλία από το ίντερνετ στο Βέλγιο.

18 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Φένια, θες πίστεψέ το, θες όχι, περισσότερο (για) εσένα χαιρόμουν, χθες.

Ντη, θα διαφωνήσω μαζί σου ως προς ένα σημείο: Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της κατ' οίκον παρακολούθησης είναι η έλλειψη των ανεπιθύμητων εφιδρώσεων.(Κυρίως στις εφιδρώσεις των άλλων αναφέρομαι.)
Τα βραδινά μου φιλιά και στις δύο.

07 December, 2008 23:42

 
Anonymous Anonymous said...

Δεν το πιστεύω-με έχουν πιάσει νευρικά γέλια-την ξαναέκανα την ανοησία! Και ξέρεις το δις.. Είχα σε δύο ταμπς ανοιχτά το μπλογκ το δικό σου και της Φένιας αντίστοιχα. Αφού, λοιπόν, διάβασα και τα δύο ποστ, θέλησα να αφήσω σχόλιο στη Φένια, αντί όμως να κλικάρω στην ανάρτηση σχολίων του δικού της ποστ, από αφηρημάδα, κλίκαρα στο δικό σου. Κάνε τον κόπο και σβήσε τα σχόλιά μου, σε παρακαλώ. Σε ευχαριστώ και σορι.

07 December, 2008 23:55

 
Blogger Ντη said...

ε όχι ρε Σοφία,γιατί να τα σβήσει?Αφού πάλι στο ίδιο θέμα αναφερόμαστε.Η πλάκα είναι οτι αναρωτήθηκα"ρε συ,μίλησα στα κομεντς του τερτουλ ή της Φε για ιδρώτα?
Το νόημα πάντως εκεί βρίσκεται,στον ιδρώτα.Να τον χύνουν όλοι για τον ίδιο σκοπό,από τον πολύ χορό,μέχρι να ενωθούν οι μυρωδιές όλων μας,ευωδία στη μύτη του καλλιτέχνη που βρίσκεται επί σκηνής,δείγμα ότι απευθείνετε σε ζωντανές υπάρξεις,σε ανθρώπους που νιώθουν και ω ναι ιδρώνουν ακούγοντας τους ρυθμούς του!Τί νόημα έχει να παίζει μπροστα σε μία αψυχη κάμερα?δεν υπαρχει το λεγόμενο feetback,δεν μπορει να αφουγκραστεί,ο καλλιτέχνης,τα χαμόγελά μας ή την δυσαρέσκεια μας.Το μόνο που θα αντιλαμβάνεται είναι ότι κάποιοι θα τον παρακολουθούν απλώς.
Ασε που όταν εισαι παρούσα σε ενα λάηβ μπορείς να κοιτάς ό,τι και όποιον θες και όχι ότι σου πασάρει η κάθε στημένη κάμερα(που αναγκαστικά παρακολουθείς).
Η ιδέα των Μαγιονέζων μου άρεσε,ειδικά για τα άτομα που βρίσκονταν εκτος Θεσ/νικης ή δεν μπορούσαν να παρευρεθούν για αντικειμενικούς λόγους..κατα τα αλλα όμως..όχι να μη καθιερωθεί κατι τέτοιο.
Προσωπικά ένιωσα,ας μην πω απούσα απο το λάηβ..αλλά οτι απλως πηρα μία γεύση του.
Αν δεν μου κάψουν καμια ζακέτα(βλέπε λάηβ Μωρά στη Φωτιά)ή αν δεν χάσω νύχια ποδιου(βλεπε Τρύπες θέατρο Δάσους)ή έστω μια μικρή μελανιά ή έναν ποδαρόπονο να νιώσω,τότε μου βάζω προσωπικά απουσία από το λάηβ..

08 December, 2008 00:19

 
Anonymous Anonymous said...

Ντη, με πέθανες από το γέλιο!

08 December, 2008 00:28

 
Blogger Ντη said...

χαχα,χαίρομαι!
Καλό βράδυ!(ο τερτουλ θα σβήσει και το δικο μου κόμμεντ γιατί είναι απάντηση στο δικό σου κόμεντ που όμως εσύ επρεπε να είχες αναρτησει σε άλλο ποστ,στης Φενιας,δηλαδή εγώ συνεχίζω το λάθος σου,χαχα)

08 December, 2008 00:34

 
Blogger Leigh-Cheri said...

Χαχαχα!
Και το χθεσινό live συνεχίζεται! Μόνο που δεν έχουμε εικόνα εν κινήσει!
Μπαίνω κι εγώ στον terul και βλέπω να απευθύνεσαι σ' εμένα Σοφία κι άρχισα να μπερδεύπμεο κι εγώ για το ποιανού άνοιξα τα σχόλια! Χαμός!
Α ρε Ντινιώ! Όχι, το αυτοπρόσωπο δεν αντικαθίσταται. Αλλά για μένα αυτή τη φορά στάθηκε ευεργετικότατο το ιντερνέτι! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πορώθηκα! Ακόμα και σήμερα όλη μέρα στο ρυθμό της συναυλίας ζω! Έχω ξεφύγει εντελώς!....Ευτυχώς, προς κατεύθυνση αγαπημένη:-)

08 December, 2008 00:36

 
Blogger Ντη said...

..ρε Φένια(σορυ για το "ρε"),εσύ τώρα ,αντί να μου απαντήσεις στο δικό σου ποστ, μου απαντάς εδώ?χαχα

08 December, 2008 00:39

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

ο χριστός κι απόστολος!

χαχαχα!!!

08 December, 2008 00:49

 
Blogger Leigh-Cheri said...

Χαχαχα! Έχουμε ξεφύγει όλοι!

08 December, 2008 00:49

 
Anonymous Anonymous said...

Τελείως! Δεν μπορώ να πληκτρολογήσω από τα γέλια. Ταυτόχρονα όμως αισθάνομαι άσχημα.

Τερτούλ, δεν φωτογραφίζεις μόνο όμορφα, τα γράφεις και όμορφα.(Για μια στιγμή σκέφτηκα να αφήσω αυτό το κόμμεντ στο μπλογκ της Φένιας, θα ήταν πιο συνεπές με την παραπάνω ανοησία μου.)

08 December, 2008 00:52

 
Blogger Ντη said...

..ώχ..μας πήρε πρέφα ο Τερτούλ"μη τερτούλ,μη μας ζβήσεις,δεν θα το ξανακάνουμε"(σαν την διαφήμιση "Κουικάρα,δεν θα το ξανακάνουμε,κατέβασέ μας".

08 December, 2008 00:53

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Τα λέω ωραία Σοφία; Ξέρω κι άλλα άμα θες:
Ιησούς Χριστός νικά, Παναγίτσα μου, Πίσω μου σε 'χω Σατανά, Χριστούλη μου κι άλλα πολλά!

Ντη, εγώ ποτέ δεν ήμουν με το Κουικάρα. Εξαπανάκαθεν κι από πάντα ήμουν με τον Σούπερ Καοτόνικ.

-Σούπερ Καοτόνικ! Σούπερ Καοτόνικ!
-Οι φίλοι μου κινδυνεύουν. Μια στιγμή να πιω καοτόνικ, να δυναμώσω!

08 December, 2008 01:07

 
Blogger haxou aka joy! said...

-Έπιασε φωτιά, έπιασε φωτιά, η αποθήκη του Σαμ και κινδυνεύει η Λόλα!
Τη Λόλα απ τη φωτιά ποιος θα τη βγάλει;
Ο Καρνέησον που χει δύναμη μεγάλη!
Κάθε παιδί τον Καρνέησον το θαυμάζει,
ορμά στις φλόγες και το κορίτσι βγάζει!
Δυνατός και γερός για να γίνεις
κάθε μέρα Καρνέησον να πίνεις."

(σχόλιο είτε για το μπλογκ του Τερτούλ , είτε για το μπλογκ της Φένιας...και στα δύο τού αξίζει να σβηστεί πάραυτα...και ξέρω κι ένα ωραίο με το Ντόλκα. Θα το γράψω στο μπλογκ της Φένιας όμως. Ή σε όποιο μπλογκ βρω μπροστά μου τελοσπάντων. Κοινοκτημοσύνη.)

08 December, 2008 13:53

 
Blogger John G. Simandiras said...

γεια. περαστικός ήμουν-α. όπωζ λέμε: αδέσποτος. και είπα να πω ένα "καλησπέρα". ζβήστε το, όμως.

08 December, 2008 23:37

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Κύριε μου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εμείς εδώ αγαπάμε τους αδέσποτους. Δεν τους κυνηγάμε ούτε και ζβήνουμε σχόλια τους. Συγγνώμη.

09 December, 2008 00:02

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Χαξού, ούτε το δικό σου σχόλιο, οπως και η φωτιά στη αποθήκη του Σαμ (άμα περιμένεις από τον Καρνέισον σώθηκες, το μυαλό του αυτός μόνο στις γκόμενες το έχει) δεν θα ζβηστεί. Δε φωνάζεις καλύτερα τον Σούπερ Καοτόνικ μήπως και σωθείς;

09 December, 2008 00:17

 
Blogger Lefteris Sketo said...

MΑυρη μαγιονεζα το Σαββατο και Μαυρα γεγονοτα στη αθηνα...Οι επομενες νυχτες θα ειναι πολυ...φωτεινες..

09 December, 2008 01:28

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Είπαμε, οι φωτιές δεν σβήνουν. Ούτε στην αποθήκη του Σαμ, ούτε στην Αθήνα, ούτε στη Θεσσαλονίκη, ούτε στα μπατζάκια μας...

09 December, 2008 01:50

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home