Friday, August 06, 2010

έκτη αυγούστου...

Επετειακό...

2 Comments:

Blogger καλημέρα said...

tertulian,
τι μνήμη! Άσε, που, επειδή, φανταζομαι, τότε ήσουν πολύ μικρός, το ανακαλυψες ψαχνοντας αρκετα, αρα δεν πρεπει να μιλαω παινευοντας μόνο τη μνήμη σου που θυμηθηκες να το ανεβασεις σήμερα αλλα και την επιμονη σου να βρισκεις ντοκουμεντα.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
Ελπίζω να διακοπεύεις!

06 August, 2010 19:48

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Αναστασία, το 1988, που προβλήθηκε αυτό το βίντεο στην κρατική τηλεόραση, ήμουν 11 χρονών, οπότε λίγο δύσκολο, όχι όμως και απίθανο, να το θυμόμουν έως τηλεοπτικό συμβάν. Ωστόσο, το έχω ξαναπεί και σε ποστ αλλοτινών εποχών (όταν δηλαδή που και που αναρτούσα και κανένα...) ότι είμαι χαρούμενος που είχαμε την τύχη να προλάβουμε να 'χουμε την δυνατότητα να βλέπουμε ζωντανά τις Τρύπες ακριβώς πάνω στην ακμή τους. Από το '93 και ως το τέλος τους, τους απόλαυσα ζωντανά τόσες φορές που σίγουρα δεν μπορεί να μου έχει μείνει κανένα απωθημένο!
Οπότε, εν κατακλείδι, στην συγκεκριμένη ανάρτηση δέχομαι παινέματα για την επιμονή μου να βρίσκω ντοκουμέντα!
;)

Και έτσι, για επιβεβαιώσω τα κομπλιμέντα, δωράκι και τα παρακάτω από ένα live τους σε ένα μπαράκι της Πολίχνης κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '80 σχεδόν άγνωστα με ελάχιστα (500 με 700 ακόμη!) views:
Αμνησία
Παράξενη Πόλη
Πάρτυ στον 13ο όροφο

Αυτά και αν είναι ντοκουμέντα! Όποιος έχει στάξει έστω και μια σταλιά ιδρώτα σε συναυλία τους θα του φανεί εντελώς παράδοξο το σκηνικό με τον κόσμο στις καρεκλίτσες και τα ποτά στα τραπεζάκια...

Αν και εργασιακά διακοπεύω, αυτό το καλοκαίρι βρίσκομαι στην πόλη περιμένοντας να περάσει αυτή η εποχή για να σταματήσω να κάνω κάτι που σιχαίνομαι σαν νοοτροπία και το οποίο όλοι οι υπόλοιποι το κάνουν ασταμάτητα όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Να γκρινιάζω για τον καιρό...

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και σε σένα!

07 August, 2010 10:46

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home