Friday, February 04, 2011

Παραγγελιά. Μόνο για πάρτη μου...

Να αδειάσει η πίστα περικαλώ για να γίνει η κατάλληλη φτιάξη διότι το επόμενο είναι μόνο για πάρτη μου. Και για πάρτη σου μικρή...

Καλώς μας ήλθες!



Στην Φ. που μου έκανε, μετά από αυτήν, το ωραιότερο και ομορφότερο δώρο της ζωής μου. Σε Ευχαριστώ.
Για ΟΛΑ μέχρι σήμερα...

8 Comments:

Anonymous katerina said...

Να σας ζήσει!καλότυχη η μικρή!
Αν κατάλαβα καλά Tertuliano Máximo Afonso έγινες μπαμπάς -χαζομπαμπάς,πολύ όμορφο το τραγουδάκι!

04 February, 2011 10:40

 
Blogger Unknown said...

Καλώς τα δεχτήκατε Tertul!
Σας εύχομαι να τραβήξετε τα καλυτερότερα βάσανα. Και να τη φέρνετε σε συναυλίες από μικρή-μικρή!

04 February, 2011 17:04

 
Anonymous η Χρι said...

Να σας ζήσει! Γερή και καλότυχη να 'ναι. Και αυτά που λέει το τραγούδι, να τα ζήσετε ΟΛΑ και με το παραπάνω... ;-)

Τα συγχαρητήρια και τα φιλιά μου και στη Φου!

06 February, 2011 14:37

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Η μικρή από τώρα λαμβάνει την κατάλληλη μουσική αγωγή για να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή μπροστά στην σκηνή των συναυλιών.
Και γιατί όχι, και επάνω σε αυτήν!
;)

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!

13 February, 2011 15:11

 
Blogger Zpi said...

Γεια σου ρε τερτουλ χαζομπαμπά..:)

15 February, 2011 21:25

 
Blogger καλημέρα said...

Διαβασα την ανάρτησή σου, υπεθεσα ότι αφορα τη γεννηση του κοριτσιού που θα σε αποτρελλανει αλλα ήθελα να είμαι και σίγουρη (είμαι σπασίκλω, το ξερω..., η κορη μου μου το λεει συνεχεια), ετσι ρωτησα τη σιγουρη Σημαντήρεια πηγή και τωρα , σιγουρεμένη και ασφαλής σου εύχομαι NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ, να την καμαρωσετε όπως ακριβώς θελει η ίδια και να σας τρελλανει και τους δυο, μπαμπα και μαμα,με τσαλίμια, τσαχπινιές και συνεχείς εκπλήξεις!
Υ.Γ. Για τον μπαμπα είμαι σίγουρη, Τερτουλιάνη, δεν φανταζεσαι τι σε περιμένει, ό,τι κι αν περιμενεις είναι το τίποτα μπροστα σε αυτα που έρχονται!
Υ.Γ.2 Μικρή, κάνε ό,τι μπορείς κι ακόμα πιο πολλά, αντεχουν, μην τους φοβασαι. Κι αμα σου λενε ότι κουραστηκαν λίιιγο, άφησέ τους να παρουν μια ανάσα, και μετα, ξέρεις εσύ...βόλτες, παιχνίδια, γελια, χορός και τραγούδια μεχρι τελικής πτώσεως.

Πολλά φιλιά και στους τρεις!!!

19 February, 2011 23:22

 
Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

Γεια σου κι σε εσένα, φίλε του χαζομπαμπά! :)

Αναστασία, σε ευχαριστούμε θερμότατα και οι τρεις και για τις ευχές σου! Έτσι ακριβώς όπως το είπες, να την καμαρώσουμε όπως ακριβώς θέλει η ίδια! Να ξέρει πως μας έχει πάντα δίπλα της αλλά από μικρή να μάθει να επιλέγει, να έχει από πολύ νωρίς τη δική της άποψη και να παίρνει τις δικές τις αποφάσεις και κυρίως -από τα σημαντικότερα για μένα, όχι μόνο για ένα παιδί, για έναν άνθρωπο γενικότερα- να αμφισβητεί τα πάντα και να σκέφτεται! Και εννοείται πρώτα πρώτα αυτά που της λέμε εμείς. Διαβάζεις μικρή; (Της μιλάω για όταν θα διαβάζει αυτά τα σχόλια μετά από μερικά χρόνια...) Κι ας σε λένε όλοι καχύποπτη και δύσπιστη! Άσε τα άλλα τα πρόβατα με τους νωθρούς εγκεφάλους να τρώνε έτοιμες μασημένες τροφές! (Τα πήρα τώρα...)
;)

Υ.Γ.1: Η Σημαντήρεια πηγή είναι πάντα φρέσκια, δροσερή και αξιόπιστη. Για αυτό την προτιμούμε τόσα χρόνια!

Υ.Γ.2: Τι;!.. εκτός από τους μάυρους κύκλους κάτω από τα μάτια, τον ελάχιστο ύπνο, την πιασμένη πλάτη, τα πιασμένα πόδια από το χορό και το τραγούδι για να την νανουρίσω με περιμένουν κι άλλα; Εμένα μου είπαν πως στους τρεις μήνες θα στρώσει η κατάσταση!..

χα χα χα!
;)

24 February, 2011 23:26

 
Anonymous καλημέρα said...

χαχαχα, την θυμασαι την αστακα στον Αστεριξ; Ρωμαίος στρατιώτης την ωρα που εκφενδονίζεται απο τον Οβελιξ μονολογεί: "καταταχθειτε μας έλεγαν, θα βρειτε ενα ζεστό, ενα φιλόξενο περιβαλλον μας έλεγαν..."

Υ.Γ. Να αμφιβάλλεις, έτσι παει αυτό, που λεει κι ενα τραγούδι που μου αρεσει πολύ αυτόν τον καιρό.
Και να αμφιβάλετε και για αυτα που σας λεμε εμείς μικρα μας, σιγα μην τα ξερουμε όλα επειδή γίναμε γονείς, είπε η μαμα Αναστασία και στα δικα της παιδια μια νυχτα του 2011 μεσω του τερτουλιανομπλογκ και πήγε για ύπνο- καιρός ήταν!

28 February, 2011 01:07

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home